Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmează cel mai tare tun dat de un fotbalist român? Dragomir: ”La 26 de ani se vinde cu 100 de milioane de euro”

Urmează cel mai tare tun dat de un fotbalist român? Dragomir: ”La 26 de ani se vinde cu 100 de milioane de euro”

Stranieri

Comentarii

Dumitru Dragomir este convins că ascensiunea lui Răzvan Marin nu se va opri la Ajax Amsterdam. Fostul preşedinte LPF pariază că internaţionalul român se va transfera la o echipă şi mai mare.

Răzvan Marin a fost prezentat oficial de Ajax Amsterdam, echipă la care va juca din sezonul următor. Suma de transfer este de 12,5 milioane de euro, ceea ce îl transformă într-unul dintre cei mai scumpi jucători români din istorie. Dumitru Dragomir crede însă că Răzvan Marin nu va juca prea mult timp la Ajax şi că va pleca pe o sumă mult mai mare, de peste 50 de milioane de euro.

”(Despre transferul lui Răzvan Marin la Ajax) Domne', e şi fotbalist. Tare de tot. Pleacă şi de la Ajax. Se potriveşte perfect şi fotbalului italian, şi spaniol, şi englez, că e tare pe picioare. (Câţi ani rămâne la Ajax?) Un an, doi. Are 25 de ani. La 26 de ani poate să dea o lovitură extraordinară. Dacă acum s-a vândut la 14 - 15 milioane (n.r. suma de transfer ar fi de 2,5 milioane de euro), se vinde la 100. Dacă e să plece de la Ajax. Ajax nu vinde sub 50 de milioane de euro”, a declarat Dumitru Dragomir.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirrazvan marin 

viewscnt
Articole similare