Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmează lovitura verii în Franţa sau este doar un ”bluff?”: ”Are oferte de la echipe foarte mari”

Urmează lovitura verii în Franţa sau este doar un ”bluff?”: ”Are oferte de la echipe foarte mari”

Campionate

Comentarii

Preşedintele celor de la Lille, Gerard Lopez, a afirmat că vedeta vicecampioanei Franţei, Nicolas Pepe, va părăsi echipa în această perioadă de mercato. Pe urmele sale ar fi coloşii din Anglia, Arsenal, Liverpool, Everton şi Manchester United, fiind o problemă de zile până când ivorianul se va decide unde va juca sezonul viitor.

Preşedintele Gerard Lopez a declarat pentru La Voix du Nord: "Pentru Nico, e gata. Putea să plece şi vara trecută. Este adevărat că are oferte de la echipe foarte mari, deci mă gândesc că pleacă. Dar în fotbal niciodată nu eşti sigur".

Cu toate acestea, presa din Marea Britanie consideră ca simple vorbe-n vânt zvonurile lansate în presa franceză pentru a creşte valoarea jucătorului lui Lille. De ce şi-ar dori Liverpool un jucător ofensiv precum Nicolas Pepe când deţine un trio-ul de aur, câştigător de Liga Campionilor, Mohamed Salah-Sadio Mane-Roberto Firmino? Tot presa franceză l-a dat "ca şi vândut" pe Pepe la Bayern Munchen, însă transferul nu s-a realizat niciodată. Rămâne de văzut dacă, de această dată, vorbele preşedintelui Gerard Lopez se vor concretiza.

În ultimul sezon de Ligue l, aripa dreaptă în vârstă de 24 de ani a marcat 22 de goluri, în 38 de partide, fiind unul din cei mai apreciaţi jucători ai campionatului francez.

Afla mai multe despre: gerard lopez 

viewscnt
Articole similare