Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmează să facă vizita medicală. ”Tunul” dat de Gigi Becali pe piaţa transferurilor. Suma este uriaşă pentru Liga 1

Urmează să facă vizita medicală. ”Tunul” dat de Gigi Becali pe piaţa transferurilor. Suma este uriaşă pentru Liga 1

Superliga

Comentarii

Gigi Becali ar putea reuşi un nou ”tun” pe piaţa transferurilor şi ar putea încasa 10 milioane de euro drept despăgubiri, după ce o nouă echipă s-a arătat interesată să-l transfere pe Bogdan Planic. Partizan Belgrad are un nou antrenor, pe Aleksandar Stanojevic, care îl vrea pe Planic la echipă. De asemenea, Planic se află în negocieri avansate şi cu Maccabi Haifa, unde ar urma să facă vizita medicală.

Bogdan Planic a rupt unilateral contractul cu FCSB şi îşi caută acum echipă. Fundaşul în vârstă de 28 de ani este însă încurcat de clauza de 10 milioane de euro pe care o avea în contract. Cu toate acestea, cei de la Partizan Belgrad par dispuşi să rişte şi să-l transfere.

Se transferă Planic la Partizan? Becali ar putea primi 10 milioane de euro

Publicaţia Novosti notează că Partizan Belgrad are un nou antrenor, pe Aleksandar Stanojevic, care vrea să betoneze apărarea. Partizan i-a transferat deja pe Aleksandar Miljkovic (fundaş dreapta, a fost la Alashkert) şi pe listă mai sunt Zlatan Sehovic (fundaş stânga, Maccabi Netanya), Svetozar Markovic (fundaş central, Olympiacos), dar şi Bogdan Planic.
Fundaşul sârb îşi caută echipă în acestă perioadă, dar nu reuşeşte să prindă un transfer din cauza modului în care s-a despărţit de FCSB. Planic a rupt unilateral contractul, deşi mai avea un an de înţelegere. Drept urmare, Gigi Becali a anunţat că echipa care îl legitimează riscă să plătească acea clauză de reziliere de 10 milioane de euro.
Până când situaţia se va lămuri, Bogdan Planic se poate transfera liber de contract în baza unei hârtii de la FIFA. Însă, dacă jucătorul va pierde procesul cu FCSB, atât Planic, cât şi clubul care-l transferă riscă să plătească despăgubiri de 10 milioane de euro. 

Goztepe a vrut să-l transfere pe Bogdan Planic, dar n-a riscat să plătească 10 milioane de euro

Bogdan Planic a fost în negocieri foarte avansate cu cei de la Goztepe, din prima ligă a Turciei. Fundaşul de 28 de ani a mers să semneze contractul, dar oficialii clubului s-au răzgândit în ultimul moment, din cauza acelei clauze de 10 milioane de euro:
”Planic a venit aici şi ne-am înţeles cu el în privinţa tuturor aspectelor. Totuşi, există o reziliere unilaterală a contractului cu fostul său club (n.r. - FCSB). E vorba de 10 milioane de euro şi de două milioane de euro. Deşi ne place de el şi încă îl dorim, credem că e un risc prea mare să semnăm cu el. Poziţia lui Goztepe e clară. Am ştiut că e o problemă cu Planic, dar ne-am dat seama că e alta decât cea despre care am fost informaţi. În situaţia asta, clubul e responsabil pentru orice acţiune”, a comentat Talat Papatya, preşedintele lui Goeztepe.
Planic ar fi urmat să se transfere la Goztepe pentru un salariu de 500.000 de euro pe sezon. Înţelegerea ar fi fost valabilă doi ani. 

Şi Maccabi Haifa încearcă să-l transfere pe Planic

Potrivit presei din Israel, fundaşul de 28 de ani se află în discuţii avansate şi cu Maccabi Haifa. Bogdan Planic ar fi ajuns deja în Israel, cu un avion care a decolat de la Istanbul şi urmează să fie supus unor teste medicale. Contractul propus este tot pe doi ani, dar presa din Israel notează că ”este unul dintre cele mai complicate transferuri”, din cauza acelei clauze de 10 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: bogdan planic 

viewscnt
Articole similare