Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Urmează să reveniţi să o antrenaţi şi pe FCSB?” Răspunsul surprinzător oferit de Dan Petrescu, la plecarea spre China

”Urmează să reveniţi să o antrenaţi şi pe FCSB?” Răspunsul surprinzător oferit de Dan Petrescu, la plecarea spre China

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că şi-ar dori să revină într-o zi la CFR Cluj, oraş în care susţine că s-a simţit excelent. Afirmaţia a venit în contextul în care a fost întrebat dacă se va întoarce în România să o pregătească pe FCSB.

Dan Petrescu a fost tentat de Guizhou Zhicheng cu un contract foarte consistent şi a acceptat până la urmă să meargă să antreneze în campionatul Chinei. Fostul antrenor al lui CFR Cluj spune că a fost greu de convins, dar până la urmă a cedat. La plecarea spre China, Petrescu a fost întrebat dacă va reveni în România după ce va termina contractul cu chinezii, să o pregătească pe FCSB.

Petrescu n-a exclus o astfel de variantă, dar, deşi a crescut în Ghencea, spune că mai degrabă şi-ar dori să revină la CFR Cluj, în cazul în care ar alege să se întoarcă în Liga 1: ”Acum am contract un an şi jumătate, în viaţă nu se ştie niciodată, dar normal că eu m-aş întoarce mai mult la CFR, dacă se poate”.

Petrescu susţine că s-a simţit excelent în Gruia şi a enumerat câteva lucruri care-i vor lipsi: ”Păi jucătorii de la CFR Cluj, care au fost fantastici, conducătorii - cu care m-am înţeles foarte bine. Şi oraşul, mi-a plăcut foarte mult oraşul şi normal, când câştigi îti place orice”.
 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare