Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Urmează să semnăm!". CFR Cluj, mutare de ultim moment. Nelu Varga i-a îndeplinit dorinţa lui Petrescu

"Urmează să semnăm!". CFR Cluj, mutare de ultim moment. Nelu Varga i-a îndeplinit dorinţa lui Petrescugalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj urmează să semneze cu CFR Cluj şi să fie noul preşedinte din Gruia, în noua organigramă a echipei campioane a României. Fostul arbitru a vorbit despre negocierile cu CFR Cluj şi a dezvăluit că urmează să-şi pună semnătura pe contract, despre care a spus că s-a discutat doar 10 minute.

"Urmează să semnăm!". CFR Cluj, mutare de ultim moment. Nelu Varga i-a îndeplinit dorinţa lui Petrescu

Pe 15 septembrie, Cristi Balaj a confirmat înţelegerea cu CFR Cluj, club care îi propusese să fie preşedinte în Gruia, după ce Nelu Varga i-a dat afară pe Marius Şumudică şi Marian Copilu. În locul lui Şumudică a fost readus Dan Petrescu, iar locul lui Copilu va fi luat de Cristi Balaj. Fostul arbitru s-a înţeles cu CFR Cluj, dar încă nu a semnat. Acesta a anunţat că urmează să semneze, în cel mai scurt timp, contractul cu CFR Cluj.

Balaj lasă funcţia de la ANAD, unde era preşedinte, pentru a ocupa acelaşi post în cadrul clubului CFR Cluj. Fostul arbitru a vorbit despre cât timp au decurs negocierile şi a dezvăluit că asupra termenilor contractului s-a discutat doar zece minute.

"Urmează să semnăm, ar trebui să fie o formalitate. S-au discutat multe aspecte. (n.r. - cât au durat negocierile?) Pe parcursul unei zile, de la 10 dimineaţa pana la 16. S-a discutat despre proiecte, de ceeea ce există, cum văd eu lucrurile, ceea ce aş dori şi doar 10 minute de contract", a spus Cristi Balaj, pentru Prima TV.

"Am vorbit cu Dan Petrescu". Ce discuţie a avut Balaj cu antrenorul CFR-ului

Cristi Balaj a mai dezvăluit că a discutat cu Dan Petrescu după ce a acceptat să preia funcţia de preşedinte la CFR Cluj şi l-a lăudat pe "Bursuc". "Am vorbit cu Dan Petrescu, îl apreciez, este un profesionist şi aşa cum spuneam de curând el nu este doar un antrenor căruia îi place să câştige.

Este mai mult de atât, este un antrenor care nu ştie să piardă. Din punctul meu de vedere reprezintă o calitate, pentru că face tot ceea ce depinde de el să motiveze, e preocupat de tacticizarea oricărui meci şi pentru el important este să câştige şi după aceea specacoul fotbalistic", a mai spus Balaj.

Cristi Balaj, noul preşedinte de la CFR Cluj

În urma cutremurului produs de Nelu Varga după eliminarea din play-off-ul Europa League, 6-1 la general cu Steaua Roşie, CFR Cluj a fost nevoită să-şi alcătuiască o nouă organigramă. Dan Petrescu (antrenor) şi Bogdan Mara au revenit la CFR Cluj, după ce Marius Şumudică şi Marian Copilu au fost daţi afară, alături de Ioan Ivaşcu, juristul clubului. Pentru postul de preşedinte, lăsat liber de plecarea lui Copilu, s-au vehiculat mai multe variante.

Florin Prunea şi Dani Coman au fot doriţi, dar în cele din urmă a fost ales Cristi Balaj, expertul Telekom Sport. Pe 15 septembrie, într-o postare pe pagina de sa Facebook, Cristi Balaj a confirmat înţelegerea cu CFR Cluj şi faptul că va fi noul preşedinte din Gruia.

"Confirm înţelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuţiilor cu acţionarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înfiinţării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât şi pentru echipa naţională", a scris Balaj pe Facebook.

Afla mai multe despre: cristi balajpresedintecfr clujcristi balaj presedinte cfr clujcfr cluj cristi balaj 

viewscnt
Articole similare