Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Urmează un nou meci, la tribunal". Fabbrini vrea să se răzbune după ce Dinamo i-a reziliat contractul: "DDB a spus prea multe lucruri"

"Urmează un nou meci, la tribunal". Fabbrini vrea să se răzbune după ce Dinamo i-a reziliat contractul: "DDB a spus prea multe lucruri"

Dinamo București

Comentarii

Fostul mijlocaş al lui Dinamo Bucureşti, Diego Fabbrini, a oferit o primă reacţie, după ce clubul i-a reziliat contractul. Acum, italianul îşi cere drepturile.

Diego Fabbrini iese la atac

Dinamo Bucureşti a profitat de legea insolvenţei, i-a desfăcut contractul lui Fabbrini şi e convinsă că va scăpa de plata restanţelor către jucător. 

Fotbalistul e supărat pe cei care decid la clubul din "Ştefan cel Mare": ”Toată lumea ştie în ce situaţie este Dinamo acum. Pe mine nu mă interesează, o să-mi găsesc o altă echipă. Avocatul meu a început deja să lucreze. Singura parte bună la Dinamo au fost fanii. Fanii, nu cei care decid la DDB sau alt tip, ca Nicolae Badea.

Pe mine de acum nu mă mai interesează. Îmi voi găsi o altă echipă, voi încerca altă experienţă. Acum urmează un nou meci, la tribunal. Nu s-a terminat, nimic nu s-a terminat”, a declarat Diego Fabbrini, pentru ProTV.

”DDB a spus prea multe lucruri. Cei de acolo m-au minţit la fel de mult ca oricare patron. Adevăraţii fani ai acestei echipe au pus banii din buzunarul lor pentru a salva clubul. Acum nu mă mai întorc în România, dar niciodată nu se ştie”, a adăugat mijlocaşul. 

Fotbalistul se va judeca pentru restanţe şi daune cu Dinamo Bucureşti, după ce clubul i-a reziliat contractul. Fotbalistul a apelat, deja, la FIFA. El cere 70.000 de euro, restanţe, şi peste 400.000 de euro, cât ar fi încasat în următorii doi ani de contract. 

 

Afla mai multe despre: diego fabbrinidinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare