Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uruguay - Portugalia. Puţine goluri, o variantă bună pentru pariori

Uruguay - Portugalia. Puţine goluri, o variantă bună pentru pariori

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Uruguay - Portugalia Campionatul Mondial 30.06.2018. Fără îndoială, unul dintre cele mai echilibrate meciuri din faza optimilor de finală la CM 2018. Partida începe la ora 21:00.

Ponturi pariuri Uruguay - Portugalia Campionatul Mondial 30.06.2018

Uruguay – Portugalia este unul dinte cele trei dueluri din optimi dintre echipe europene şi sud-americane. Este imposibil să stabilim care dintre cele două formaţii este favorită, pentru că ambele au arătat lucruri extraordinare la ediţia din acest an a Cupei Mondiale. Uruguay a terminat pe primul loc grupa A, cu maxim de puncte şi fără gol primit (1-0 cu Egipt, 1-0 cu Arabia Saudită şi 3-0 cu Rusia). De cealaltă parte, Portugalia a terminat pe locul 2 în grupa B, la egalitate de puncte cu Spania, dar cu un golaveraj inferior. A remizat la debut în faţa rivalilor iberici, scor 3-3, apoi a învins Maroc (1-0) şi remizat cu Iran (1-1). Cele mai rapide rezultate live din fotbal sunt pe betano.com

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Uruguay - Portugalia Campionatul Mondial 30.06.2018

Evident, duelul care interesează pe toată lumea este cel dintre Cristiano Ronaldo şi Luis Suarez. Lusitanul a fost impresionant la debut, în faţa Spaniei, când a marcat de trei ori. A fost providenţial şi în victoria cu Maroc, în care a marcat singurul gol, dar cu Iran a fost aproape inexistent. De cealaltă parte, Suarez nu s-a prea văzut în primele două meciuri, dar în victoria cu Rusia a fost de neoprit. Totuşi, Uruguay pare a avea un uşor avantaj, pentru că îl aliniază lângă Suarez şi pe Edinson Cavani. Este cu adevărat un mare atuu să îi ai îi primul 11 pe golgheterii din Spania şi din Franţa.

Uruguay - Portugalia Sub 2,5 @ 1.45

Afla mai multe despre: uruguayportugaliaponturi pariuricampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare