Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

US Open 2019: Serena Williams a pulverizat-o pe Maria Şarapova în primul tur! Victorie în 59 de minute pentru americancă

US Open 2019: Serena Williams a pulverizat-o pe Maria Şarapova în primul tur! Victorie în 59 de minute pentru americancă

Tenis

Comentarii

Jucătoarea americană Serena Williams, cap de serie numărul 8, s-a calificat, luni, în turul doi al US Open, trecând în runda inaugurală de rusoaica Maria Şarapova, scor 6-1, 6-1, în doar 59 de minute.

“Cred că am reuşit să mă concentrez, în special la punctele de break, şi nu am lăsat-o (pe Şarapova) în joc, pentru că ea este tipul de jucătoare care nu renunţă. Chiar şi pe final ea vrea să lupte în continuare”, a declarat Serena Williams, potrivit site-ului WTA.

“Nu este un drum uşor, n-a fost niciodată. Dar am trecut printr-o operaţie la umăr acum aproximativ patru luni. Să ajung să joc searala US Open, cu un public încântat de confruntare, este ceva important. Sunt norocoasă că fac parte din asta”, a afirmat şi Maria Şarapova.

Williams va juca în faza următoare cu compatrioata sa Catherine Mc Nally.

Tot luni, favorita 2, sportiva australiană Ashleigh Barty, a trecut în primul tur de Zarina Diyas (Kazahstan), scor 1-6, 6-3, 6-2. Sportiva cehă Karolina Pliskova, cap de serie numărul 3, s-a impus în faţa compatrioatei sale Tereza Martincova, scor 7-6 (6), 7-6 (3).

Două dintre favoritele turneului au înregistrat înfrângeri. Germana Angelique Kerber, cap de serie 14, a fost eliminată de sportiva franceză Kristina Mladenovic, scor 7-5, 0-6, 6-4. O altă favorită eliminată luni este sportiva franceză Caroline Garcia, cap de serie 27, care a fost învinsă cu 7-6 (8), 6-2, de jucătoarea tunisiană Ons Jabeur.

Afla mai multe despre: serena 

viewscnt
Articole similare