Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Uşa e deschisă!" PSG, gata să negocieze cu Barcelona pentru Neymar! Parizienii ar putea ajunge într-o situaţie critică

"Uşa e deschisă!" PSG, gata să negocieze cu Barcelona pentru Neymar! Parizienii ar putea ajunge într-o situaţie critică

FC Barcelona

Comentarii

PSG îi deschide uşa lui Neymar pentru întoarecerea la Barcelona. Parizienii au două superstaruri în echipă, Neymar (28 de ani) şi Kylian Mbappe (21 de ani), şi va fi foarte dificil pentru şefii de pe Parc des Princes să îi păstreze pe ambii. Presa din Catalonia scrie că superjucătorii lui PSG s-a săturat de lipsa de progres a clubului din capitala Franţei şi, dacă ar fi să aleagă între cei doi, şefii PSG-ului l-ar alege pe Mbappe să rămână.

"Uşa e deschisă", e titlul cu care deschid jurnaliştii de la Sport materialul despre Neymar. "Banii scurtează drumul spre glorie, dar nu poate cumpăra fericirea", este propoziţia cu care cei de la Sport descriu cel mai bine situaţia lui Neymar la PSG. De asta aceasta, însă, ambele staruri ale parizienilor s-au supărat pe lipsa de progres în ceea ce priveşte Liga Campionilor. Sursa citată scrie că, dacă va fi pusă în faţa situaţiei de a pierde unul dintre jucătorii săi foarte buni, şefii de la PSG ar vrea să-i dea drumul lui Neymar.

Alegerea parizienilor e de înţeles. Brazilianul a forţat plecarea de la PSG în vara trecută, a refuzat orice fel de negociere în ceea ce priveşte prelungirea contractului. În plus, cel mai mare atuu al lui Mbappe în faţa lui Neymar este vârsta şi potenţialul pe care îl prezintă campionul mondial francez.

Astfel, în aceste condiţii, în ciuda relaţiei complicate dintre PSG şi Barcelona, posibilitatea de a se ajunge de data aceasta la o înţelegere pentru revenirea starului Selecao pe Camp Nou este mult mai mare. Revenirea lui Neymar la Barcelona a ţinut capul de afiş al perioadei de transferuri din vara trecută. Totul s-a terminat, însă, cu rămânerea lui Neymar pe Parc des Princes.

Afla mai multe despre: neymarpsgtransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare