Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Usain Bolt chiar se apucă de fotbal! Cu ce echipă surpriză se antrenează fostul campion olimpic: ”E în lotul nostru, ne va ajuta mult”

Usain Bolt chiar se apucă de fotbal! Cu ce echipă surpriză se antrenează fostul campion olimpic: ”E în lotul nostru, ne va ajuta mult”
Comentarii

E fan declarat al lui Manchester United, s-a antrenat alături de Borussia Dortmund, iar acum a intrat 100% în programul unei echipe de fotbal. Usain Bolt a câştigat tot în atletism şi acum vrea să cucerească şi lumea fotbalului.

Australienii de la Central Coast Mariners au anunţat că Usain Bolt se antrenează cu ei ”pe o perioadă nedeterminată”. Ajuns la 31 de ani şi ”plictisit” de toate medaliile cucerite în atletism, Bolt e tot mai tentat să devină fotbalist profesionist.

Antrenamente cu Borussia Dortmund, Mamelodi Sundowns şi Stromsgodset, iar acum pregătire totală cu Central Coast Mariners. În cazul în care totul va merge bine, Bolt are şansa să debuteze în prima ligă din Australia.

Sper să am o contribuţie pozitivă în dezvoltarea clubului. Abia aştept să mă întâlnesc cu colegii, cu oamenii din staff-ul tehnic şi cu suporterii. Le mulţumesc celor de aici că mi-au dat oportunitatea de a juca fotbal profesionist în Australia”, a fost anunţul lui Bolt. Fostul atlet jamaican are susţinere totală din partea celor de la Mariners.

Realitatea este una clară: Usain Bolt şi-a pus toată încrederea în Central Coast Mariners pentru a-şi accelera cariera sa în fotbal. Ne dorim să facem o echipă puternică, să câştigăm cât mai multe meciuri şi sperăm ca Usain să ne ajute în această misiune”, a declarat Shaun Mielekamp, directorul executiv al formaţiei australiene.

Afla mai multe despre: usain boltcentral coast mariners 

viewscnt
Articole similare