Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Usain Bolt şi alegerea imposibilă. Pentru cine a optat legendarul atlet în duelul dintre Messi şi Cristiano Ronaldo

Usain Bolt şi alegerea imposibilă. Pentru cine a optat legendarul atlet în duelul dintre Messi şi Cristiano Ronaldo

Lionel Messi

Comentarii

Într-un interviu acordat presei spaniole, legendarul atlet Usain Bolt s-a pronunţat cu privire la disputa dintre Messi şi Cristiano Ronaldo.

Usain Bolt a făcut lumină în disputa dintre Messi şi Cristiano Ronaldo. Într-un interviu acordat presei din Spania, legendarul atlet a mărturisit:

”Cred că Ronaldo este un jucător realmente genial. A reuşit să ţină nivelul atât de ridicat, pentru atât de mult timp. E în aceeaşi formă ca la vârsta de 20 de ani. Din punctul meu de vedere, eu care îmi doresc mereu să câştig atunci când sunt pe pistă, cred că am aceeaşi determinare şi motivaţie precum el. Toată lumea se întreabă care dintre cei doi este mai bun, Cristiano Ronaldo sau Messi. Sunt jucători diferiţi, e clar, cu calităţi incredibile. Dacă trebuie să aleg unul dintre ei, o să spun Cristiano Ronaldo” a declarat Bolt.

El a mărturisit că este un mare fan al echipei Manchester United şi recunoaşte că îl admiră pe Eden Hazard de la Real Madrid: ”Mi se că a fost realmente genial la Chelsea. Când va scăpa de accidentări, sunt sigur că-şi va recăpăta nivelul. Îmi place mult de tot ca fotbalist!” a mai declarat Bolt.

Afla mai multe despre: usain boltmessicristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare