Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Uşor, uşor începem să jucăm aşa cum îmi doresc eu”. Uhrin a vorbit despre revenirea lui Puljic şi importanţa lui Dan Nistor în jocul echipei sale

”Uşor, uşor începem să jucăm aşa cum îmi doresc eu”. Uhrin a vorbit despre revenirea lui Puljic şi importanţa lui Dan Nistor în jocul echipei sale
Comentarii

Am vorbit cu el în urmă cu o săptămână, dar nu ştiu. Nu depinde de mine şi trebuie să verific.

Uhrin a transformat-o pe Dinamo, care a bifat la Sf. Gheorghe cea de-a doua victorie consecutivă în Liga 1: ” A fost un meci foarte dificil, pentru ambele echipe, dar foarte frumos pentru suporteri, pentru că au fost ocazii, atât din partea noastră, cât şi partea echipei adverse.  Am avut noroc. Am marcat, dar şi ei puteau marca. Uşor, uşor lucrăm defensiva şi este important pentru mine că nu am primit gol” a spus Uhrin la finalul partidei.

Cehul admite că încet-încet, elevii săi încep să se ridice la nivelul aşteptărilor sale: ”Muncim şi trebuie să muncim mai mult, pentru că trebuie să marcăm mai multe goluri şi să jucăm cu mai multă siguranţă. Uşor, uşor începem să jucăm aşa cum îmi doresc eu” a adăugat fostul antrenor al Mladei Boleslav.

Dan Nistor a fost unul dintre oamenii decisivi ai echipei sale: ” Este un jucător cheie pentru noi, pentru că este şef pe teren şi acest lucru este important atât pentru mine, cât şi pentru echipă” a confirmat şi tehnicianul lui Dinamo. El a vorbit şi despre sosirea lui Puljic: ”Am vorbit cu el în urmă cu o săptămână, dar nu ştiu. Nu depinde de mine când va putea reintra şi trebuie să verific” a mai adăugat Duşan Uhrin Jr.

Afla mai multe despre: uhrin 

viewscnt
Articole similare