Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Uşor-uşor se vor stinge calităţile”. Daniel Pancu, avertisment pentru Markovic

”Uşor-uşor se vor stinge calităţile”. Daniel Pancu, avertisment pentru Markovic
Comentarii

Jovan Markovic a început în forţă încă din prima etapă din SuperLiga cu un gol în derby-ul cu Dinamo, scor 0-2.

Sunt aşteptări mari de la Jovan Markovic, jucătorul de la Universitatea Craiova. Nu doar oltenii se bazează pe tânărul jucători, ci şi Daniel Pancu, actualul selecţioner al reprezentativei U21 de fotbal a României, îşi pune baza în Markovic.

Pancu a vorbit despre situaţia fotbalistului oltean. 

„Dacă nu se schimbă şi dacă nu redevine mult mai rău cu el însuşi, dacă nu va fi foarte bine din punct de vedere fizic şi să aibă răutatea aia de atacant, uşor-uşor se vor stinge calităţile lui Markovic”, a spus Daniel Pancu într-un interviu pentru Sport.ro.

Markovic a înscris doar 7 goluri şi a dat patru pase decisive în 44 de meciuri în care a intrat în sezonul trecut.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Jovan Markovic, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.Jovan Markovic a început în forţă încă din prima etapă din SuperLiga cu un gol în derby-ul cu Dinamo, scor 0-2

Ce a spus Neagoe despre Markovic:

”(n.r. despre Markovic) Pot să spun că a pierdut pregătirea. A  fost la echipa naţională de tineret. El de asta nu a jucat acum de la început, pentru că fizic nu era la 100%. El a stat luni de zile la 90kg, s-a menţinut. Cred că în primăvara a avut evoluţii bune. M-am înţeles şi cu Markovic fără niciun fel de problemă”, a declarat Eugen Neagoe pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: markovicdaniel pancuuniversitatea craiovaliga i 

viewscnt
Articole similare