Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA a câştigat la Ploieşti! Laszlo Balint, antrenorul arădenilor: ”Este un meci care ar trebui să se desfăşoare pe prima scenă”

UTA a câştigat la Ploieşti! Laszlo Balint, antrenorul arădenilor: ”Este un meci care ar trebui să se desfăşoare pe prima scenă”

UTA

Comentarii

UTA Arad îşi continuă forma excelentă din startul noului sezon. S-a impus cu 3-0 la Ploieşti şi a revenit pe prima poziţie în Liga a II-a.

Arădenii au deblocat tabela pe Ilie Oană în finalul primei reprize. Merinescu a făcut penalty, iar Ciprian Rus a marcat cu siguranţă de la punctul cu var. Buhăcianu a făcut 2-0 la capătul unui contraatac perfect. În prelungiri, UTA a mai lovit o dată. Lorenzi a marcat şi a stabilit scorul final, Petrolul - UTA 0-3.

La finalul meciului, Laszlo Balint, tehnicianul arădeanilor a recunoscut că echipa sa a câştigat cu un scor mult mai mare decât ceea ce s-a întâmplat în teren: ”Scorul nu este atât de important, pentru că după aspectul jocului nu cred că este real. Îmi felicit însă băieţii, am reuşit să rămânem organizaţi şi să depăşim anumite momente grele. Ne-am atins obiectivul: am venit să câştigâm cele trei puncte şi, deşi de multe ori am pierdut iniţiativa, ne-am organizat bine şi am marcat pe final golurile care ne-au ajutat să câştigăm” a spus Balint la Telekom Sport.

”Este un meci care ar trebui să se desfăşoare pe prima scenă. Ar fi foarte frumos ca Petrolul şi UTA să meargă braţ la braţ în primul eşalon. Dar este prematur, este abia a doua etapă” a mai adăugat tehnicianul arădenilor.

În ciuda faptului că au bătut clar echipa ploieşteană, arădenii cred în continuare că Petrolul este una dintre principalale candidate la promovare: ”Petrolul este o echipă puternică. A avut posesia, a avut iniţiativă, jocul lor ofensiv este bun. Cred că au avut momente în care ne-au pus probleme mari, dar chiar dacă au câştigat în prima etapă greu, iar azi au pierdut, rămân una dintre principalele candidate la promovare. Ca rezultate stăm bine, dar avem destule lucruri de îmbunătăţit, atât în momentele de posesie, cât şi în cele de non-posesie. Azi le-am reglat din mers, băieţii au avut atitudine. Jos pălăria pentru ei!” a mai spus Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: laszlo balintpetroluluta 

viewscnt
Articole similare