Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA Arad anunţă că l-a achiziţionat pe nigerianul Philip Otele!

UTA Arad anunţă că l-a achiziţionat pe nigerianul Philip Otele!

UTA

Comentarii

Clubul UTA Arad a anunţat, joi, că l-a achiziţionat pe fotbalistul nigerian Philip Otele, în vârstă de 22 de ani.

UTA Arad anunţă că l-a achiziţionat pe nigerianul Philip Otele!

"Sunt foarte bucuros că am semnat cu UTA Arad. Abia aştept să am un impact în această echipă şi să îmi ajut colegii, antrenorii şi pe toată lumea implicată. Cred că avem o echipă foarte bună, cu un staff bun în jurul nostru. Nu am vorbit cu jucătorii care au evoluat în Lituania şi sunt acum la UTA (Vorobjovas, Baravykas, Laukzemis), dar am jucat împotriva lui Vorobjovas.

Am rugat câţiva oameni să îi contacteze pentru a lua informaţii despre UTA şi despre cum sunt lucrurile aici, iar ei s-au întors cu păreri pozitive, iar acest lucru este important pentru mine. Cantonamentul este foarte bun, avem facilităţi excelente, ne antrenăm de două ori pe zi. Abia aşteptăm primul joc oficial, sunt convins că toată lumea va fi pregătită. Fanilor le transmit să îşi păstreze încrederea în noi pentru că le vom aduce victorii şi vom accede în play-off" , a declarat Otele.

Fotbalistul s-a născut la 15 aprilie 1999, în Port Harcourt, Nigeria, şi evoluează pe postul de mijlocaş lateral stânga, dar poate juca şi în partea dreaptă sau atacant. 

A evoluat în carieră pentru Teesside University şi Wolvinston FC din Anglia, iar la UTA a ajuns din Lituania, de la Kauno Zalgiris. Cu echipă lituaniană a evoluat în preliminariile Conference League, unde a oferit şi o pasă de gol în meciul cu Europa FC. În total, pentru Kauno Zalgiris a evoluat în 70 de meciuri, a înscris de 13 ori şi a oferit 5 pase decisive. 

Afla mai multe despre: uta aradphilip otele 

viewscnt
Articole similare