Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA Arad pregăteşte terenul pentru Liga 1. Ţucudean şi Bălgrădean, primele două ţinte de transfer

UTA Arad pregăteşte terenul pentru Liga 1. Ţucudean şi Bălgrădean, primele două ţinte de transfer

UTA

Comentarii

George Ţucudean a jucat doar 12 meciuri pentru CFR Cluj în acest sezon, iar cât de curând s-ar putea despărţi de ardeleni. Contractul atacantului cu echipa lui Dan Petrescu expiră în vara acestui an. O variantă pentru Ţucudean o poate reprezenta oricând revenirea la primul său club de seniori, UTA Arad.

2009 şi 2010 sunt anii în care George Ţucudean a evoluat pentru UTA Arad, club la care s-ar putea întoarce după un deceniu. În trecut, liderul ligii secunde s-a aflat în negocieri cu familia Ţucudean pentru a prelua clubul, iar posibila revenire a atacantului de 29 de ani ar putea face ca cele două părţi să bată mai uşor palma.

Ţucudean este născut la Arad şi a marcat de nouă ori pentru prima echipă a celor de la UTA. Gheorghe Falcă, europarlamentar şi susţinător al arădenilor a vorbit despre posibilitatea ca George să ajungă sub comanda lui Laszlo Balint.

„Ce vă pot spune e că, atunci când eram în Liga 4, cel care a venit cu finanţare privată a fost tatăl lui George Ţucudean. El ne-a sprijinit până în Liga 2. Cred că Marius Ţucudean îl va dirija pe copil. Mi-e greu să cred că tatăl lui nu i-a făcut deja planurile, a declarat Gheorghe Falcă, la PRO X.

Falcă ia în calcul şi revenirea lui Bălgrădean la UTA, cel care a fost coleg cu Ţucudean la Arad în sezonul 2009-2010.

„Şi el e arădean, avem mulţi arădeni în Liga 1. Noi vrem să aducem cât mai mulţi arădeni la echipă. Bălgrădean cred ca s-a grăbit un pic cu CFR Cluj”, a completat europarlamentarul, potrivit aceleiaşi surse.

Afla mai multe despre: utaliga 2balgradeantucudean 

viewscnt
Articole similare