Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA Arad şi-a prezentat ultimul transfer: un fotbalist crescut la Sporting Lisabona

UTA Arad şi-a prezentat ultimul transfer: un fotbalist crescut la Sporting Lisabona

UTA

Comentarii

În urmă cu câteva zile, UTA Arad a anunţat transferul fundaşului dreapta Diogo Rodrigues (23 de ani), care a evoluat doar în Portugalia până acum

Cu toate acestea, fotbalistul nu a fost prezenat oficial, deoarece nu sosise în România.

Diogo Rodrigues a fost prezentat la UTA Arad

Născut pe 23 august 1999, Rodrigues măsoară 185cm, poate evolua atât ca fundaş, cât şi ca mijlocaş în partea dreaptă a terenului, iar durata contractului se întinde pe doi ani.

Luistanul a început fotbalul la Belenenses de unde a făcut pasul către academia celor de la Sporting Club de Portugal. A mai evoluat ulterior pentru Sacavenense, Amora FC, Covilha şi Portimonense, UTA fiind prima experienţă în afara Portugaliei.

În sezonul precedent, Rodrigues a evoluat în 24 de meciuri pentru Covilha, a marcat un gol şi a oferit patru pase decisive.

Multă baftă, Diogo, şi cât mai multe realizări în tricoul roş-alb!”, a fost anunţul clubului arădean, miercuri.

Vineri, înaintea plecării spre Sibiu, fotbalistul a ajuns la Arad, a semnat contractul cu UTA şi a făcut cunoştinţă cu colegii săi.

Cu prilejul ultimului antrenament înaintea plecării spre Sibiu, Diogo Rodrigues şi-a cunoscut colegii, dar şi staff-ul utist.

Acesta va îmbrăca la Arad tricoul cu  numărul 2! Bem vindo, Diogo!”, au completat arădenii.

Jucătorii transferaţi de UTA Arad în această vară:

Godberg Cooper (Chindia), Denis Dumitraşcu (Chindia), Cătălin Carp (UFA), Marko Roganovic (KF Laci), Andrej Fabry (Skalica), Marcelo Freitas (Ituano), Kyvon Leidsman (TOP Oss), Ivaylo Markov (Podbeskidzie), Albert Stahl (Rapid), Herald Marku (liber), Stefanos Stroungis (liber) şi Diogo Rodrigues (Portimonense).

Afla mai multe despre: diogo rodriguesmircea rednic 

viewscnt
Articole similare