Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA îşi betonează defensiva! Arădenii au transferat un fundaş brazilian cu experienţă în Liga 1

UTA îşi betonează defensiva! Arădenii au transferat un fundaş brazilian cu experienţă în Liga 1

UTA

Comentarii

Fundaşul brazilian Erico da Silva a semnat cu nou-promovata în Liga I UTA Arad, informează site-ul oficial al clubului arădean.

Erico Constantino da Silva s-a născut la 20 iulie 1989, la Juazeiro. A făcut junioratul la Botafogo, iar în ţara natală a mai jucat la Rio Branco, Palmeiras şi Guarantigueta. În 2012 a avut prima experienţă în România, când a jucat pentru Universitatea Cluj, apoi a trecut la Pandurii Târgu Jiu, pe care a reprezentat-o inclusiv în Europa League. A mai bifat o experienţă la Beitar Ierusalim (Israel), după care a petrecut două sezoane la Astra Giurgiu, şi aici având experienţe în Europa League. Sezonul trecut a jucat pentru Sabail FK, din Azerbaidjan, cu care, de asemenea, a jucat în cupele europene.

"Sunt fericit că am ajuns aici. Ştiu ce înseamnă UTA, o echipă de tradiţie, sper să o pot ajuta şi să ajungem la nivelul pe care ni-l dorim noi, echipa şi staff-ul.", a declarat Erico da Silva, pe care antrenorul Laszlo Balint l-a caracterizat astfel: "Mă bucur mult că am reuşit să îl convingem pe Erico să ni se alăture, aveam nevoie de un jucător cu experienţa şi calitatea lui. Avem nevoie de concurenţă, echilibru şi stabilitate în compartimentul defensiv.".

UTA i-a mai transferat pe Neluţ Roşu şi Ioan Hora, care au evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaş, respectiv pe Vlad Morar, de la FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: utaliga 1erico da silva 

viewscnt
Articole similare