Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA şi-a luat fundaş central! Un tânăr fotbalist trecut prin Ucraina şi crescut de Dinamo a semnat cu formaţia arădeană. Prima reacţie a acestuia

UTA şi-a luat fundaş central! Un tânăr fotbalist trecut prin Ucraina şi crescut de Dinamo a semnat cu formaţia arădeană. Prima reacţie a acestuia

UTA

Comentarii

UTA a confirmat oficial venirea lui Constantin Dima, 22 de ani, după desprăţirea de Desna Cheringiv, din Ucraina.

UTA Arad şi-a luat fundaş central! Formaţia pregătită de Laszlo Balint a reuşit să transfere un fotbalist de perspectivă, crescut de Dinamo. Constantin Dima a ales să se întoarcă în ţară după doar jumătate de sezon petrecut în Ucraina, fiind lăsat liber de contract de Desna,

Apărătorul fusese vândut de Astra pentru 100.000 de euro în ianuarie, dar în cele aproape şase luni petrecute la Desna, a reuşit să facă doar o apariţie în meciuri oficiale. Astfel, apărătorul revine în ţară în căutarea minutelor.

UTA şi-a luat fundaş central!

Constantin Dima este noul jucător al UTA-ei! Fundaşul în vârstă de 22 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani şi se va alătura lotului utist începând din această săptămână. Născut la Bucureşti, fundaşul de picior stâng a evoluat în carieră pentru Dinamo Bucureşti, Viitorul Constanţa şi Astra Giurgiu.

De la clubul giurgiuvean a plecat în Ucraina, acolo unde a evoluat pentru Desna Chernihiv, în sezonul precedent. Dima are prezenţe la naţionalele de juniori ale României, inclusiv pentru selecţionat de tineret. Îi urăm multă baftă şi cât mai multe realizări în tricoul alb-roşu!”, se arată în mesajul postat de UTA, pe site-ul oficial.

Constantin Dima a oferit şi o primă reacţie după ce a semnat cu arădenii. Fundaşul central a afirmat că decizia de a veni la UTA a fost una uşoară, înainte de a spune că obiectivul echipei este să prindă play-off-ul.

Prima reacţie a lui Dima

Ieri am aflat despre interesul UTA-ei pentru mine. Nu am stat foarte mult pe gânduri, mi s-a părut o idee şi o echipă care mă poate dezvolta în cariera mea de jucător. În pofida ofertelor pe care le-am avut din străinătate, am ales UTA, un club mare, de tradiţie, cu fani extraordinari, cu un stadion absolut superb.

A contat foarte mult că ştiu staff-ul tehnic, îl apreciez şi chiar am fost foarte încântat să lucrez cu ei. Am urmărit meciurile UTA-ei, am văzut cum s-a creat emulaţia în jurul echipei, cu suporterii care sunt lângă echipă şi îi susţin din toate punctele de vedere, atât acasă, cât şi în deplasare.

Obiectivul grupului este accederea în play-off şi să construim o echipă cât mai unită. Eu m-am antrenat cu doi preparatori, unul pe parte fizică şi unul în sala de forţă . Clar nu sunt la nivelul pe care mi l-aş dori, nu m-am pregătit constant cu o echipă, lucru care contează.

În cel mai scurt timp, cu o pregătire bună, o să pot să joc. Voi intra în momentul în care domnul Balint consideră că sunt pregătit", a declarat Dima.

Afla mai multe despre: uta aradconstantin dima 

viewscnt
Articole similare