Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA, victorie impresionantă în cantonamentul din Antalya. Echipa lui Balint a bătut o formaţie de primă ligă din Rusia

UTA, victorie impresionantă în cantonamentul din Antalya. Echipa lui Balint a bătut o formaţie de primă ligă din Rusia

UTA

Comentarii

UTA a câştigat amicalul disputat în Antalya împotriva grupării din prima ligă rusă, Arsenal Tula.

Arădenii au făcut diferenţa în primele 25 de minute ale meciului. Valentin Buhăcianu şi Cristian Buştea au punctat pentru arădeni, al doilea cu un voleu superb lateral, din 10 metri.

În această iarnă, UTA a mai jucat amicale cu: UTA U19 (7-0), Progresul Pecica (5-1), Crişul Chişineu Criş (3-1), în România, Racing Union (3-1) şi Gremio Novorizontino (1-1), în Turcia.

”A fost un meci bun, în special în prima repriză am reuşit să facem un joc foarte bun. Se văd progrese pe toate momentele jocului. Am avut o organizare defensivă bună împotriva unui adversar foarte puternic, care, cel puţin în a doua repriză, ne-a făcut să suferim din punctul ăsta de vedere, dar băieţii s-au organizat bine, au muncit. Efortul a fost destul de mare, de aia am şi vrut să ducem, cumva, jucătorii către timpul de joc efectiv din timpul campionatului. Am făcut puţine schimbări. Suntem în grafic. Mă bucur că şi rezultatul este unul bun. E un rezultat pentru moralul nostru, dar cel mai important e că înregistrăm progrese pe jocul nostru şi pe consistenţa jocului”, a spus Balint la final, citat de Sport Arad. 

Afla mai multe despre: utalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare