Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"V-am minţit! N-am vrut să zică lumea că sunt nebun, dar acum vă spun adevărul!" Confesiunea lui Becali după FCSB - Viitorul 1-2

"V-am minţit! N-am vrut să zică lumea că sunt nebun, dar acum vă spun adevărul!" Confesiunea lui Becali după FCSB - Viitorul 1-2

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre dezamăgirea produsă de înfrângerea cu Viitorul, precizând însă că motivul pentru care nu a fost la meci nu are legătură cu faptul că şi-a pierdut încrederea în jucătorii săi, aşa cum declarase imediat după meci.

Patronul FCSB spune că n-a fost prezent pe Naţional Arena la meciul FCSB - Viitorul 1-2 din cu totul alt motiv. Îşi doreşte să facă o schimbare în viaţa sa şi să iasă din prim-plan. "Vreau să mă detaşez!", spune Becali.

"Hai să vă spun adevărul! Eu v-am minţit (n.r. când a declarat că nu mai merge la meciuri pentru că nu are încredere în jucători). Săptămâna asta a fost mai grea... Înainte de meci am fost la biserică.

Am zis: cum să plec acum de la biserică şi să mă duc la stadion. Fotbaul e afacerea mea. O ţin, fac bani, dar vreau să mă detaşez puţin. Fiecare face ce vrea cu viaţa lui. Eu vreau să mă separ de idolatrie. Nu pot să merg la biserică şi apoi la spectacol de idolatrie. N-am vrut să zică lumea că sunt nebun, dar acum zic adevărul. Aşa vreau eu să fac. E viaţa mea şi fac ce vreau"
, a declarat Becali la ProX.

Cum vede Becali lupta la titlu: "CFR, campioană!"

"Vă spun ce cred eu acum: CFR - campioană, eu (n.r. FCSB) - locul 2, Craiova - locul 3! Aşa văd eu. Vorbesc pe valoare şi pe putere. Eu zic că CFR Cluj e cea mai puternică echipă, iar noi suntem pe doi. Aşa zic. Craiova nu are puterea noastră , aşa cum noi nu avem puterea CFR-ului",  a mai declarat Becali.

 

Afla mai multe despre: becalifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare