Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"V-aţi uitat de când nu a mai dat CFR trei goluri?" VIDEO | Costel Enache, replică GENIALĂ

"V-aţi uitat de când nu a mai dat CFR trei goluri?" VIDEO | Costel Enache, replică GENIALĂ

Fotbal intern

Comentarii

Tehnicianul Astrei Giurgiu, Costel Enache, a mărturisit înaintea meciului retur cu CFR Cluj, din semifinalele Cupei României, că visează la o finală încă de când s-a apucat de fotbal.

"Toată cariera mea, dacă vorbim de antrenor şi jucător, mi-am propus în mai multe cluburi în care am activat, nu am reuşit sub nicio formă cel puţin ca jucător să ajung la un nivel înalt. Mai mereu în Liga I la primul meci ne elimina un club de liga a doua. Nu cred că am trecut un tur de Cupa României.

În partea asta de antrenor am avut şansa să ajung aproape de o finală anul trecut, am jucat o semifinală, anul acesta iar în semifinală şi putem face o performanţă. Şi chiar reprezintă o performanţă profesională pentru mine. Astra are în spate lauri şi e o normalitate aproape un trofeu. Pentru mine ar fi inedit. Un lucru care probabil mi-ar aduce o bucurie nemaiîntâlnită în plan profesional până acum", a declarat Costel Enache, la conferinţa de presă de dinaintea meciului de la Giurgiu.

Apoi, a urmat un moment savuros. Întrebat dacă ştie când a marcat CFR Cluj ultima oară trei goluri, antrenorul Astrei a replicat: " Da. De când au jucat împotriva mea la Botoşani şi au dat cinci. De asta îmi e şi frică. Sunt păţit".

Meciul Astra Giurgiu - CFR Cluj, din cea de-a doua manşă a semifinalelor Cupei României, se joacă miercuri, de la 19:45, în direct la Telekom Sport 1. În tur, Astra a învins CFR, în Gruia, cu scorul de 3-1.

Afla mai multe despre: enache 

viewscnt
Articole similare