Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va aduce un plus echipei naţionale!” Olăroiu, încredere maximă în Mirel Rădoi: ”Trebuie să avem capacitatea de a înţelege asta!”

”Va aduce un plus echipei naţionale!” Olăroiu, încredere maximă în Mirel Rădoi: ”Trebuie să avem capacitatea de a înţelege asta!”

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Olăroiu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport. Printre alte subiecte extrem de interesante, actualul antrenor de la Jiangsu Suning a vorbit şi despre numirea lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă.

Cosmin Olăroiu are încredere maximă în Mirel Rădoi, noul selecţioner al echipei naţionale.

Considerat mentorul lui Rădoi, Olăroiu a explicat pentru Telekom Sport care sunt avantajele pe care le are noul selecţioner, după ce a preluat prima reprezentativă:

”Ar fi bine ca el le împărtăşească sau ei să ia de la el spiritul ăsta al lui pentru că atunci cu siguranţă am fi favoriţi la calificare. Cred că va reuşi să le implementeze acest spirit, însă sunt lucruri care depind de antrenor şi lucruri car5e nu depind de antrenor. Trebuie să avem capacitatea de a înţelege şi de a judeca aceste lucruri. Eu sunt convins că Mirel va aduce un plus echipei naţionale, e o strategie pentru că el a venit de la tineret cu nişte jucători pe care îi cunoaşte foarte bine şi vor face pasul către echipa mare, sper ca ei să reuşească şi sper ca echipa naţională să readucă fotbalul românesc în prim plan. Pentru echipele de club e mult mai dificil în momentul de faţă” a spus Olăroiu, pentru Telekom Sport, în cadrul unui super interviu realizat de Alexandru Săbău.

Mirel Rădoi (39 de ani) a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale în luna noiembrie, dar nu a apucat să debuteze încă oficial pe banca tehnică a primei reprezentative. El vine după un parcurs entuziasmant la cârma reprezentativei de tineret a României.

Afla mai multe despre: mirel rădoicosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare