Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va ajunge Andrei Ivan la Galatasaray? Răspunsul lui Sorin Cîrţu

Va ajunge Andrei Ivan la Galatasaray? Răspunsul lui Sorin Cîrţu
Comentarii

Fatih Terim îl doreşte pe Andrei Ivan (24 de ani), un alt fotbalist al oltenilor. Ivan se află într-o formă bună după venirea lui Laurenţiu Reghecampf în Bănie.

Va ajunge Andrei Ivan la Galatasaray? Răspunsul lui Sorin Cîrţu 

Impactul pe care l-au avut Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray l-a mulţumit pe Fatih Terim, care mai vrea un fotbalist român în lot. Potrivit celor de la A Spor, "Împăratul" îl vrea pe Andrei Ivan de la U Craiova, după ce tot de la echipa olteană l-a luat şi pe Cicâldău.

Sorin Cîrţu, preşedintele Craiovei, a vorbit despre situaţia bună prin care trece Ivan, dar şi despre posibila ofertă primită de la Galatasaray.

”Nu vă luaţi după ce scriu ei în afară. El este într-o formă bună şi este normal să existe un interes al lui Galatasaray şi poate şi al altor echipe. Ivan e într-o formă bună şi se vede o schimbare în jocul lui. Asta face un atacant, ce a făcut el în ultimul timp, şi altruism, şi goluri, şi întoarceri.

Din orice minge trebuie să scoţi ceva eficient. Poate scoţi un penalty, o fază fixă, sunt caracteristicile unui atacant şi asta văd la Ivan în ultimul timp. Ivan s-a grăbit să vină înapoi, să ajute echipa. În momentul în care eşti atacant şi joci bine, întotdeauna atragi interesul unor echipe mari.

Ne-am dorit ca Ivan să joace, să fie într-o formă bună şi să ne ajute pe noi, să urcăm în clasament, să ne atingem nişte obiective”, a declarat Sorin Cârţu la PRO X.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Andrei Ivan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2  trofee are Ivan în palmares cu U Craiova, Cupa şi Supercupa României

Afla mai multe despre: universitatea craiovaandrei ivansorin cirtu 

viewscnt
Articole similare