Experiențe împreună.
You are here:

Va ajunge Andrei Ivan la Galatasaray? Răspunsul lui Sorin Cîrţu

Va ajunge Andrei Ivan la Galatasaray? Răspunsul lui Sorin Cîrţu

U Craiova

Comentarii

Fatih Terim îl doreşte pe Andrei Ivan (24 de ani), un alt fotbalist al oltenilor. Ivan se află într-o formă bună după venirea lui Laurenţiu Reghecampf în Bănie.

Va ajunge Andrei Ivan la Galatasaray? Răspunsul lui Sorin Cîrţu 

Impactul pe care l-au avut Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray l-a mulţumit pe Fatih Terim, care mai vrea un fotbalist român în lot. Potrivit celor de la A Spor, "Împăratul" îl vrea pe Andrei Ivan de la U Craiova, după ce tot de la echipa olteană l-a luat şi pe Cicâldău.

Sorin Cîrţu, preşedintele Craiovei, a vorbit despre situaţia bună prin care trece Ivan, dar şi despre posibila ofertă primită de la Galatasaray.

”Nu vă luaţi după ce scriu ei în afară. El este într-o formă bună şi este normal să existe un interes al lui Galatasaray şi poate şi al altor echipe. Ivan e într-o formă bună şi se vede o schimbare în jocul lui. Asta face un atacant, ce a făcut el în ultimul timp, şi altruism, şi goluri, şi întoarceri.

Din orice minge trebuie să scoţi ceva eficient. Poate scoţi un penalty, o fază fixă, sunt caracteristicile unui atacant şi asta văd la Ivan în ultimul timp. Ivan s-a grăbit să vină înapoi, să ajute echipa. În momentul în care eşti atacant şi joci bine, întotdeauna atragi interesul unor echipe mari.

Ne-am dorit ca Ivan să joace, să fie într-o formă bună şi să ne ajute pe noi, să urcăm în clasament, să ne atingem nişte obiective”, a declarat Sorin Cârţu la PRO X.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Andrei Ivan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2  trofee are Ivan în palmares cu U Craiova, Cupa şi Supercupa României

viewscnt
Articole similare