Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va ajunge la naţionala României!”. A furat meserie de la Dorinel Munteanu, iar acum îi dezvăluie secretele

”Va ajunge la naţionala României!”. A furat meserie de la Dorinel Munteanu, iar acum îi dezvăluie secretele

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (55 de ani), este unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din Superligă, în acest moment.

Dorinel Munteanu a luat-o pe Oţelul Galaţi din Liga 3 şi a dus-o pe prima scenă a fotbalului românesc, unde nimeni nu-i dădea nicio şansă.

Mulţi au râs primăvara trecută, când ”Munti” a declarat că şi-a propus ca obiectiv personal accederea în play-off-ul Superligii în ediţia curentă, însă a demonstrat în cele 15 etape scurse că nu vorbea aiureli.

Dorinel Munteanu, potrivit pentru echipa naţională a României?

Oţelul este pe locul 11, cu 17 puncte, la patru puncte de locul 6, de play-off, ocupat de Petrolul Ploieşti. În plus, gălăţenii au doar două înfrângeri, cele mai puţine ale sezonului, la egalitate cu FCSB, Rapid, Hermannstadt şi Petrolul

Poate jocul nu este cel mai frumos, din punct de vedere estetic, însă maniera în care Dorinel Munteanu îşi capacitează jucătorii, cum îi aşază în teren, cum selectează jucătorii străini, a atras foarte multe laude. Chiar şi interesul mai multor patroni din Superligă.

Florin Acsinte, fost fundaş stânga de la FC Botoşani, Pandurii Târgu-Jiu sau FC Voluntari, a fost secundul luI Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi, timp de patru luni, înainte să se întoarcă acasă, la Botoşani, pentru a-l ajuta pe Dan Alexa.

Tehnicianul a acordat un interviu în presa locală, în care a explicat care este, de fapt, reţeta succesului lui Dorinel Munteanu.

În opinia sa, Dorinel Munteanu va face pasul curând către echipa naţională a României, deoarece este un antrenor care ştie cum să-şi impună punctul de vedere şi să păstreze disciplina la nivelul vestiarului.

Am mers la Oţelul când a început pregătirea de la munte. A fost o experienţă benefică, am învăţat foarte multe. Am lucrat cu un antrenor foarte mare care cred că va ajunge şi la naţională. În primul şi în primul rând, la Oţelul este disciplină.

Dacă nu faci ceea ce îţi cere, te dă imediat afară. Nu stă la discuţii. Este neamţ. De aceea au rezultatele pe care le au. Nu o să vedeţi jucători care să se certe pe teren, să nu alerge. E un antrenor care ştie când să pună presiune, ce să transmită, cum să transmită. Am învăţat foarte multe de la Dorinel Munteanu”, a declarat Florin Acsinte, conform btonline.ro.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuflorin acsinte 

viewscnt
Articole similare