Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va continua Simona să colaboreze cu Darren Cahill? Unul dintre apropiaţii lui Halep: ”Cred că vor păstra legătura”

Va continua Simona să colaboreze cu Darren Cahill? Unul dintre apropiaţii lui Halep: ”Cred că vor păstra legătura”

Tenis

Comentarii

Horia Tecău susţine că în jocul Simonei Halep se vede influenţa şi Darren Cahill şi este convins că cei doi vor colabora în continuare, dacă australianul nu va pregăti o altă jucătoare. Darren Cahill s-a despărţit de SImona Halep, pe motiv că vrea să petreacă mai mult timp alături de familie.

Cu Darren Cahill antrenor, Simona Halep a ajuns numărul 1 în clasamentul WTA şi a reuşit să câştige primul Grand Slam din carieră, Roland Garros. Însă antrenorul australian a decis pe finalul acestui an să renunţe la colaborare, deoarece vrea să acorde mai multă atenţie familiei.

Horia Tecău spune şi el că Darren Cahill şi-a pus foarte mult amprenta pe ceea ce înseamnă jucătoarea Simona Halep. Tenismenul în vârstă de 33 de ani susţine că cei doi au rămas în relaţii foarte bune şi este de părere că ar putea colabora în continuare de la distanţă. De altfel, Simona Halep a declarat că, în primă fază, va încerca să se prezinte la turnee fără să aibă un antrenor lângă ea:

”Darren a ajutat-o foarte mult pe Simona în ultimii ani, se vede că Simona este mai calmă, mai lucidă, mai încrezătoare. Cred că vor păstra legătura, cu siguranţă, i-am văzut foarte apropiaţi şi se sfătuia mult cu Darren şi Darren, dacă nu va antrena pe altcineva şi va rămâne acasă, şi va avea timp, cu siguranţă o va sfătui în continuare pe Simona, indiferent cu cine va lucra”, a declarat Horia Tecău.

Afla mai multe despre: horia tecausimona halepdarren cahill 

viewscnt
Articole similare