Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va da cu subsemnatul | Poliţia rutieră îl va chema la audieri pe Becali după ce a încălcat mai multe reguli de cirulaţie!

Va da cu subsemnatul | Poliţia rutieră îl va chema la audieri pe Becali după ce a încălcat mai multe reguli de cirulaţie!

FCSB

Comentarii

Maşina finanţatorului FCSB a fost surprinsă, luni dimineaţă, circulând pe contrasens, pe străzile Bucureştiului, în zona de nord a Capitalei

Conform unor surse din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră, sunt şanse foarte mari ca patronul să fie chemat în scurt timp la audieri pentru a da explicaţii despre cine s-a aflat la volan în momentul incidentului, pentru ca respectivul să suporte rigorile legii.
 
Maşina patronului, un Mercedes S Classe, cu numărul B 25 TAC, a fost filmat în timp ce mergea pe contrasens în zona Pipera, din nordul Capitalei, la un pas să provoace un accident grav! Şoferul trecuse cu câteva secunde înainte peste o linie dublă continuă şi a intrat pe contrasens pentru a scurta drumul. Aceste manevre sunt încălcări ale Codului Rutier care ar trebui să-l lase pe cel de la volan fără permis!
 

Afla mai multe despre: fcsbmasinabecalitraficpolitieaudieri 

viewscnt
Articole similare