Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă doriţi jucători de la CFR Cluj?". Edi Iordănescu a răspuns. Care sunt şansele ca FCSB să transfere din Gruia

"Vă doriţi jucători de la CFR Cluj?". Edi Iordănescu a răspuns. Care sunt şansele ca FCSB să transfere din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Noul antrenor de la FCSB, Edward Iordănescu, a afirmat, încă de la prima conferinţă de presă, că are încredere în fotbaliştii pe care i-a găsit în lot.

Edi Iordănescu, despre posibilitatea ca FCSB să transfere de la CFR Cluj

Fiul fostului selecţioner a semnat cu FCSB după ce a devenit campion cu CFR Cluj. El nu a mai apucat să conducă echipa şi în competiţiile europene şi acum va încerca să detroneze campioana. 

Edi Iordănescu a fost întrebat dacă ar insista pentru transferul unui jucător de la CFR Cluj: "Nu, cu toate că îi simpatizez foarte tare. Cu toate că majoritatea sunt la sufletul meu. Nu se pune problema, antrenez un alt grup, la mulţi am participat la formarea lor, cu jucători cu care am lucrat în trecut şi acum sunt aici", a spus noul antrenor de la FCSB.  

Antrenorul i-a transmis lui Gigi Becali că nu are nevoie de transferuri: "Dacă nu aveam încredere în grupul de jucători de aici, chiar dacă înţelegerea era aşa cum mi-am dorit eu literă cu literă, îmi era greu să vin pentru că în plină comeptitie... Poţi să zbori deja la 12 pucnte distanţă. Este un moment foarte greu şi care trebuie reconstruit. Dar dacă am zis da şi am venit, îmi asum tot. Însă pregătirea nu a fost făcută de mine, selecţia nu a fost făcută de mine, timpul ete un inamic major şi recunosc că nu pot să vând iluzii", a adăugat principalul. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujfcsbtransfer fcsb cfr clujgigi becali 

viewscnt
Articole similare