Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Va face istorie la Real Madrid!" Talentul lui Vinicius, confirmat de un triplu câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid

"Va face istorie la Real Madrid!" Talentul lui Vinicius, confirmat de un triplu câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Vinicius Junior a fost transferat cu mare fast la Real Madrid, în vară, dar apoi a fost imediat trimis la echipă secundă. Totuşi, soarta brazilianul s-a schimbat odată cu demiterea lui Julien Lopetegui şi numirea lui Santiago Solari, antrenorul pe care l-a avut pentru o scurtă perioadă de timp la Real Madrid Castilla.

Roberto Carlos, triplu câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, în 1997-98, 1999-00 şi 2001-02, are încredere în abilităţile compatriotului său şi îi vede un viitor strălucit la clubul "blanco": "Vinicius este foarte tânăr şi a plecat de la Flamengo deja cu multă experienţă. A fost minuntat pentru el să joace cu Plzen. Va face istorie la Real Madrid şi în fotbalul mondial. Este un jucător modern, capabil să dribleze, responsabil, constant şi complet", a declarat, potrivit Marca, brazilianul care acum este ambasadorul lui Real. 

Tânărul a contribuit la un gol în primul meci al lui Solari din La Liga, cu Valladolid, şi a jucat şi în partida din Liga Campionilor, de la Plzen. 

Fostul fundaş stânga a jucat la Real Madrid 11 ani, între 1996 şi 2007. 

Afla mai multe despre: vinicius jrreal madridroberto carlos 

viewscnt
Articole similare