Experiențe împreună.
You are here:

”Vă faceţi de râs!” Clasa politică, pusă la zid, în plină pandemie de coronavirus: ”Sunteţi o ruşine!”

”Vă faceţi de râs!” Clasa politică, pusă la zid, în plină pandemie de coronavirus: ”Sunteţi o ruşine!”galerie foto

Diverse

Comentarii

Internaţionalul spaniol, Pepe Reina, continuă să aibă o atitudine agresivă faţă de clasa politică din Spania, în plină pandemie de coronavirus.

Spania a anunţat duminică restricţii mai dure pentru a ţine sub control răspândirea coronavirusului, în condiţiile în care numărul deceselor a crescut cu 838, la 6.528, transmite Reuters.

Aflată pe locul al doilea după Italia în privinţa deceselor, Spania a înregistrat duminică o creştere a numărului de infecţii cu coronavirus cu 78.797, la 72.248, comparativ cu ziua anterioară.

Premierul Pedro Sanchez a declarat sâmbătă seara că toţi lucrătorii din  sectoare neesenţiale trebuie să stea acasă timp de două săptămâni. Angajaţii vor primi salariile obişnuite, dar ulterior vor recupera zilele nelucrate. Măsura va fi valabilă în perioada 30 martie-9 aprilie.

Şcolile, barurile, restaurantele şi magazinele care comercializează produse neesenţiale sunt închise din 14 martie, iar majoritatea populaţiei stă acasă pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Pepe Reina: ”Sunteţi o ruşine! Vă faceţi de râs pe zi ce trece!”

Actualmente la Aston Villa, Pepe Reina, fost portar în naţionala Spaniei şi unul dintre cei mai buni portari ai ultimilor două decenii în fotbalul spaniol îşi continuă războiul cu politicenii spanioli.

A început săptămâna trecută când reacţiile sale au devenit virale, după ce a contestat-o direct pe Clara Ponsati (unul dintre şefii Guvernului Catalan) pentru reacţiile sale ”inumane”.

Acum, la câteva zile după ce acordase un interviu devastator pentru Cadena COPE, Pepe Reina a continuat să atace dur clasa politică spaniolă, care pare depăşită în acest moment de situaţia din Spania: ”Sunteţi realmente o ruşine. Vă faceţi de râs, cu fiecare zi care trece. INCREDIBIL!” a reacţionat Reina, la mesajul cu iz politic transmis de Toni Canto. Într-un alt comentariu pe Twitter, Reina a completat: ”Copiii noştri mor, iar voi vă faceţi de râs pe pielea noastră”. O reacţie care a cules foarte multe alte reacţii laudative din partea oamenilor simpli din Spania.

”Oamenii ăia, care sunt părinţi, şi care sunt obligaţi acum din cauza voastră să stea într-un apartament de 60 de metri pătraţi împreună cu cei doi-trei copii ai lor, pentru mine ei sunt demni de apreciat. Dar la ei v-aţi gândit târziu” declarase în urmă cu câteva zile, Reina.

Între 2005 şi 2018 a jucat Pepe Reina pentru naţionala Spaniei. În cariera sa, apar cluburi importante din fotbalul mondial precum Barcelona, Villarreal, Liverpool, Napoli, Bayern Munchen sau AC Milan. Pentru ”coromorani”, Reina a apărat timp de 9 ani! Este campion mondial şi dublu campion european cu naţionala ţării sale.

viewscnt
Articole similare
FOTO Fosta iubita a lui Ilie Dumitrescu face furori pe plajele din Maldive