Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va fi convocat Octavian Popescu în naţionala U21? Stoichiţă, categoric: "Poate fi un şoc". De ce nu a jucat pentru naţionalele României

Va fi convocat Octavian Popescu în naţionala U21? Stoichiţă, categoric: "Poate fi un şoc". De ce nu a jucat pentru naţionalele României

FCSB

Comentarii

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a oferit primele declaraţii despre derby-ul Dinamo - FCSB, 0-1, cel care nu i-a oferit spectacolul la care se aştepta. De asemenea, a vorbit şi despre Octavian Popescu (18 ani).

 

LIVE VIDEO | Dinamo - FCSB, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

FCSB a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din minutul 79, când a fost eliminat Steliano Filip.

"Ca vremea de afară a fost, urât. Disputat, ambiţii mari, şi la unii şi la alţii rezultatul a primat. Spectacolul a avut de suferit. Au fost momente în care se juca cinci minute într-o parte a terenului, nu s-a schimbat direcţia de atac, niciodată nu am văzut vreo surpriză", a declarat Mihai Stoichiţă.

Octavian Popescu, la naţionala U21? "Este greu ce i se întâmplă lui acum"

Oficialul FRF a fost întrebat şi despre forma lui Octavian Popescu, revelaţia din lotul FCSB-ului. Mihai Stoichiţă a fost întrebat dacă tânărul jucător ar putea fi convocat în naţional U21 a României, dar acesta a susţinut că demersul nu trebuie grăbit. 

De asemenea, a mai susţinut că Octavian Popescu a mai fost convocat în naţionalele under ale României, dar U Craiova s-a opus: "Cred că grăbim foarte mult lucrurile, ar trebui să îl lăsăm să mai crească pe Octavian, să facă paşii pe care îi are de făcut. Am căzut într-o campcană a entuziasmului care ne face să ne pierdem raţiunea. Noi credem că un copil de 18 ani poate să facă ce face un fotbalist care joacă cinci ani în Serie A sau în La Liga. Este greu ce i se întâmplă lui acum, la primul eşec sau la meciuri mai slabe poate să aibă un şoc. A fost chemat de vreo patru, cinci ori până acum, iar U Craiova a refuzat să îl dea la lot. 

Dacă nu joacă Mihăilă, dacă nu joacă Man (n.r. - la Parma) eu mă gândesc la echipele naţionale şi va fi foarte greu în momentul în care va veni vremea să fie convocaţi şi nu o să aibă meciuri în picioare. Aici, de bine de rău, amândoi erau titulari de drept", a declarat Mihai Stoichiţă. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoichitadinamofcsb 

viewscnt
Articole similare