Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va fi mai scump decât Cristiano! Bayern, gata să arunce cu bani pe un "galactic". Nemţii deja au început negocierile

Va fi mai scump decât Cristiano! Bayern, gata să arunce cu bani pe un "galactic". Nemţii deja au început negocierile

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este aproape de a vinde un alt "galactic", iar clubul blanco ar urma să încaseze mai mult decât au primit în urma transferului lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino. Jucătorul poate rămâne în capitala Spaniei doar cu o singură condiţie.

Bayern Munchen a intrat deja în contact cu anturajul lui Marco Asensio şi sunt pregătiţi să îi mărească salariul anual pe care îl primeşte în acest moment la Real, informează spaniolii de la Don Balon. Jucătorul este nemulţumit de minutele insuficiente pe care le primeşte în mandatul lui Santiago Solari, situaţie în care se află şi Isco. 

Aceeaşi sursă menţionează că baverezii au pregătit 120 de milioane de euro pentru aducerea lui Asensio pe Allianz Arena, sumă pe care Florentino Perez ar fi dispus să o accepte în schimbul mijlocaşului ofensiv. 

  • 80 de milioane de euro este cota lui Marco Asensio, potrivit site-ului transfermarkt.com

  • În 31 de meciuri a apărut spaniolul pentru Real în acest sezon, marcând cinci goluri şi oferind cinci pase de gol 

Asensio ar rămâne la Real doar cu o condiţie: schimbarea antrenorului! În acest moment, Solari nu este dispus să compromită modul în care vede fotbalul şi gândeşte strategia lui Real pentru a îi face pe plac unui jucător. 

 

Afla mai multe despre: marco asensioreal madridbayern 

viewscnt
Articole similare