Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Va fi o provocare pentru Allegri". Cum a comentat Del Piero transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus

"Va fi o provocare pentru Allegri". Cum a comentat Del Piero transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Juventus

Comentarii

Alessandro Del Piero a vorbit despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Fostul atacant crede că portughezul se potriveşte la gruparea din Torino datorită ambiţiei sale şi, mai presus de toate, va aduce recunoaştere fotbalului italian.

”E minunat, atât pentru Juve, cât şi pentru fotbalul italian. Cred că va ridica nivelul competiţiei din Serie A. Ronaldo e un jucător care poate marca din orice unghi şi are o tehnică incredibilă. Juventus vrea să câştige Liga Campionilor şi nu doar atât, vrea să fie recunoscută la acelaşi nivel cu celelalte cluburi mari din lume”, a declarat Del Piero pentru Sky Sport Italia. 
 
Fostul jucător al lui Juventus a vorbit şi despre situaţia lui Gonzalo Higuain, odată cu venirea portughezului la echipă: ”După ce îl cumperi pe Ronaldo cu 100 de milioane de euro şi îi dai 30 de milioane pe sezon, e clar că trebuie să îi dai spaţiu. Va fi o provocare pentru Allegri să găsească o cale să-i pună să joace împreună”. 
 
Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus Torino, iar italienii vor plăti Realului 100 de milioane de euro, în două tranşe. La această sumă se adaugă încă 12 milioane de euro din alte taxe. Portughezul a semnat un contract pe patru sezoane şi va primi 30 de milioane de euro pentru fiecare sezon. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldodel pierotorinojuventus 

viewscnt
Articole similare