Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va fi pretendent la postul de titular în naţională”. Jucătorul de la FCSB aflat ”pe val” după victoria cu FCU Craiova | EXCLUSIV

”Va fi pretendent la postul de titular în naţională”. Jucătorul de la FCSB aflat ”pe val” după victoria cu FCU Craiova | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a impus, duminică seară, scor 3-1 (2-0), împotriva celor de la FCU Craiova, la Târgu Jiu, în prima etapă din Superligă, însă diferenţa din teren a fost mai mare decât o arată scorul.

Unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei antrenate de Elias Charalambous a fost fundaşul dreapta Alexandru Pantea (19 ani).

Mihai Stoica, despre Alexandru Pantea: ”Am mare încredere în el!”

Site-ul de specialitate sofascore.ro l-a notat pe Alexandru Pantea cu nota 7,4, a doua cea mai mare notă de la FCSB, după Florinel Coman - 7,9.

Internaţionalul de tineret a avut un adversar direct extrem de tehnic - pe francezul Yassine Bahassa - însă nu a avut trac niciun moment. L-a anihilat exemplar, aşa că mijlocaşul oltenilor a fost obligat să schimbe zona de acţiune.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că, dacă va continua pe această linie, cu meciuri la fel de bune şi antrenamente serioase, Alexandru Pantea ar putea deveni curând titular în echipa de seniori a României.

  • Alte variante de fundaşi dreapta pentru naţionala României: Cristian Manea, Andrei Raţiu, Vasile Mogoş, Răzvan Onea.

Vreau să spun doar că am avut mare încredere în Pantea, iar el a făcut un meci de excepţie, de vreme ce Bahassa a plecat din zona lui.

Dacă Pantea rămâne şi se antrenează cu asiduitatea cu care o face acum, va fi în scurt timp un pretendent la postul de fundaş dreapta ale echipei naţionale. La U21, a fost printre puţinii care s-au ridica la nivelul adversarilor”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Pantea, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: alexandru panteamihai stoica 

viewscnt
Articole similare