Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va fi refăcut stadionul Dinamo? CNI a venit cu un comunicat oficial. Ce se întâmplă cu Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf

Va fi refăcut stadionul Dinamo? CNI a venit cu un comunicat oficial. Ce se întâmplă cu Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf
Comentarii

Compania Naţională de Investiţii a oferit noi detalii despre stadioanele care vor fi construite pentru EURO 2020. Arena din Ghencea urmează să intre în faza de demolare şi sunt asigurări că şi stadionul Dinamo va fi refăcut.

CNI a oferit câteva informaţii despre cele patru stadioane care vor fi refăcute pentru EURO 2020. Stadionul Arcul de Triumf este în cea mai avansată fază şi urmează atribuirea contractului de proiectare şi execuţie. De asemenea, stadionul Steaua urmează să intre în faza de demolare.

Există o veste bună şi pentru dinamovişti. Deşi au apărut informaţii că arena din Ştefan cel Mare nu va mai fi reconstruită deloc, din cauza litigiile care există acolo cu asociaţia deţinută de Nicolae Badea, CNI susţine că ”a avut loc depunerea ofertelor privind contractarea serviciilor de proiectare pentru studiile de prefezabilitate şi fezabilitate”.

Cât despre stadionul Rapid, ”depunerea ofertelor pentru atribuirea contractului de proiectare şi execuţie aferentă stadionului Giuleşti este programată pentru data de 30.05.2018”.

Afla mai multe despre: steauarapidarcul de triumfdinamocompania nationala de investitii 

viewscnt
Articole similare