Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va juca FCSB în Ghencea? Sub ce condiţii ar reveni trupa lui Becali la originile sale

Va juca FCSB în Ghencea? Sub ce condiţii ar reveni trupa lui Becali la originile sale

FCSB

Comentarii

Deşi iniţial dorea dreptul să joace în Ghencea, Gigi Becali pare să fi renunţat la această idee. Patronul FCSB susţine că şi-ar readuce echipa în zona ei iniţială de provenienţă doar dacă va fi specific rugat de Ministrul Apărării.

Gigi Becali a surprins prin renunţarea sa la arena nouă din Ghencea. Patronul FCSB s-a arătat resemnat în legătură cu disputarea meciurilor echipei sale pe noul stadion şi a spus că doar la cererea ministrului ar ceda.

”Unde să joc în Ghencea?! Joc în Ghencea într-o ţară normală. Pentru ce-mi trebuie scandaluri? Joc în Ghencea dacă îmi zice ministrul Apărării. Să mă sune şi să îmi spună: «Domnule Becali, te rog eu să joci, dacă vrei, în Ghencea». Dacă nu îmi zice, nu joc. Ce-mi trebuie balamuc?! Gata, am 63 de ani, nu mai am puterea să mă lupt”, a declarat Becali pentru as.ro.

Finanţatorul FCSB a mai spus că formaţia armatei ar trebui să plătească pentru a juca pe noua arenă, având în vedere că aceasta a fost construită din bani publici.

”CSA trebuie să plătească pentru a juca pe Ghencea. Că e din bani publici făcut. Dacă cei de la CSA nu plătesc, atunci o să îi ia Curtea de Conturi. Nu au cum să nu plătească. Nu le permite legea. Cine îşi permite să facă asta o să aibă dosar penal”, a mai spus Becali, pentru Pro X.

Unde va juca FCSB?

FCSB se afla în căutarea unui nou stadion unde şi-ar putea ţine partidele, iar pe lângă varianta Ghencea exista şi varianta noului teren de la Arcul de Triumf. Însă, nici acolo nu i s-a permis echipei să evolueze.

”Am văzut că ăsta de la rugby (n.r. Alin Petrache, preşedintele Federaţiei) vrea să readucă stadionul pentru rugby. Cum să readucă stadionul? A fost făcut cu destinaţia fotbal. E teren de fotbal. Dacă statul şi investeşte o sumă de bani pentru fotbal, tu spui că nu dai voie? În România nu se ţine cont de lege”, a mai spus Becali.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare