Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vă mai aduceţi aminte de Esteban Vigo? Ce face astăzi antrenorul pe care Dinamo paria în 2006

Vă mai aduceţi aminte de Esteban Vigo? Ce face astăzi antrenorul pe care Dinamo paria în 2006galerie foto

Dinamo București

Comentarii

În 2006, Dinamo îl instala pentru scurt timp în funcţia de antrenor principal pe spaniolul Esteban Vigo.

La aproape 14 ani distanţă de la acel moment, Esteban Vigo s-a retras în casa sa din Arcos, acolo de unde trage un semnal disperat de alarmă: "Vreau să antrenez. Sunt pregătit să o fac, dar mi se pare că în această lume a fotbalului, pe zi ce trece ies la suprafaţă zeci de antrenori, în timp ce echipele sunt aceleaşi. Când eşti în afara circuitului de ceva timp pare mult mai greu să reintri" mărturiseşte el cu regret.

Esteban Vigo, fostul antrenor de la Dinamo, fără echipă de aproape 7 ani de zile

Esteban Vigo Benitez s-a născut în 1955 la Malaga şi pare că şi-a legat numele de echipa Xerez CD. Cu el la timonă, Xerez a promovat în prima ligă din Spania pe 13 iunie 2009. Tot cu el la cârmă, Xerez a bătut-o pe Barcelona. Vigo se simte iubit în Jerez, acolo unde încă merge la câteva dintre restaurantele sale preferate.

După experienţa-fulger din Liga 1, tehnicianul iberic s-a întors în ţara natală, unde le-a antrenat pe Lleida, Xerez, Hercules, Almeria şi din nou Xerez. De la ultima sa echipă a fost destituit acum aproape 7 ani şi de atunci nu mai antrenează. Ceea ce e grav: "Fotbalul mi-a oferit mari bucurii, dar şi dezamăgiri. Prefer să trăiesc totuşi cu amintirile plăcute pe care le am legate de acest sport"

În finalul lui 2018 numele său a apărut ca variantă de preluare a echipei Malaga, din oraşul său natal. În cele din urmă, Esteban Vigo a rămas din nou, făra echipă. La cei 64 de ani ai săi, Esteban se simte încă tânăr şi aşteaptă o nouă oportunitate din lumea fotbalului.

Afla mai multe despre: esteban vigodinamo 

viewscnt
Articole similare