Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vă mai aduceţi aminte de Lacina Traore? Iată unde a ajuns să evolueze atacantul vândut cu 6 milioane de euro de CFR Cluj!

Vă mai aduceţi aminte de Lacina Traore? Iată unde a ajuns să evolueze atacantul vândut cu 6 milioane de euro de CFR Cluj!

Fotbal

Comentarii

Lacina Traore este considerat unul dintre cei mai buni jucători străini care au trecut prin Liga I. Atacantul promitea foarte mult în momentul când a fost vândut de CFR Cluj la Kuban, pentru 6 milioane de euro.

S-a descurcat excelent la Kuban, sub comanda lui Dan Petrescu, apoi Anji a plătit pentru el 18 milioane de euro. În 2014, a venit şi transferul spre vest pentru Traore, care a ajuns la Monaco în schimbul a 10 milioane de euro. Dar atacantul nu s-a adaptat la echipa antrenată de Leonardo Jardim, care l-a împrumutat la TSKA Moscova, Everton, Gijon şi Amiens.

Niciuna dintre echipe nu a dorit să îl transfere definitiv pe Traore, care a rămas liber de contract în vara lui 2018. Rămas fără echipă de atunci, fostul atacant de la CFR Cluj, ajuns la 28 de ani, a semnat cu Qatar SC, unde va face pereche în atac cu Samuel Eto'o. 

Lacina Traore a marcat 14 goluri în 44 de meciuri jucate în tricoul lui CFR Cluj. A câştigat alături de ardeleni un titlu, două Cupe ale României şi două Supercupe.

Afla mai multe despre: lacina traorecfr cluj 

viewscnt
Articole similare