Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vă mai amintiţi de el? La 42 de ani, "El Loco" Abreu a semnat un contract demn de Cartea Recordurilor

Vă mai amintiţi de el? La 42 de ani, "El Loco" Abreu a semnat un contract demn de Cartea Recordurilor
Comentarii

Fostul internaţional uruguayan Sebastian Abreu pare hotărât să îşi continue cariera de jucător, deşi a ajuns la venerabila vârstă de 42 de ani. Cel supranumit "El Loco" a semnat cu al 28-lea club din carieră.

La 42 de ani, Sebastian Abreu a stabilit o performanţă demnă de Cartea Recordurilor. Este jucătorul care a evoluat la cele mai multe echipe. Sau va fi, începând cu luna ianuarie, atunci când îi va intra în vigoare noul contract. Abreu va evolua de anul viitor pentru Rio Branco, o echipă din al patrulea eşalon al fotbalului brazilian.
 

70 de meciuri a jucat Sebastian Abreu pentru naţionala Uruguay, ultimul fiind în 2012

 
În lunga sa carieră, fostul internaţional uruguayan a jucat în 12 ţări din toată lumea, din Mexic, până în Grecia. Cea mai importantă perioadă a petrecut-o în Spania, unde a îmbrăcat tricourile lui Deportivo la Coruna şi Real Sociedad.
 
În ultimul an, Sebastian Abreu a evoluat în campionatul din Chile. Prima parte a lui 2018 şi-a petrecut-o la Audax Italiano, în prima ligă. S-a despărţit însă de echipă după un scandal cu fanii. A aruncat chiar cu scaune în suporteri, la finalul unui meci, şi a plecat în liga secundă, la Magallanes.

26 de goluri a marcat Abreu la echipa naţională

Afla mai multe despre: sebastian abreucontractcartea recordurilor 

viewscnt
Articole similare