Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă mulţumesc din suflet! Hai, România!" VIDEO | Ultima conferinţă de presă a lui Lobonţ ca jucător. Aplauze pentru "Pisică" la final

"Vă mulţumesc din suflet! Hai, România!" VIDEO | Ultima conferinţă de presă a lui Lobonţ ca jucător. Aplauze pentru "Pisică" la final
Comentarii

Bogdan Lobonţ (40 de ani), şi-a luat adio de la fotbal şi de la echipa naţională după 20 de ani petrecuţi sub tricolor, perioadă în care a îmbrăcat de 85 de ori tricoul României şi a participat la două turnee finale (Euro 2000 şi Euro 2008).

  • Lobonţ va juca ultimul său meci în amicalul România - Finlanda, de pe 5 iunie.

"Vă mulţumesc că sunteţi prezenţi în număr atât de mare azi la Mogoşoaia. E ultima conferinţă de presă în calitate de jucător şi mă bucur că sunteţi alături de mine în aceste momente emoţionante.

E un moment emoţionant pentru mine, e sfârşitul unei etape, începutul alteia pe care o îmbrăţişez cu mult entuziasm, cu multă energie, mult mai puternic şi emoţionat în acelaţi timp.

Nu am simţit nevoia să marchez într-un mod special acest meci. E un parcurs pe care l-am pregătit de acum trei ani şi acum a sosit momentul. Sunt bucuros că am putut să iau singur această decizie, nu altcineva.



Ce las în spate? 21 de ani de fotbal profesionist şi plus alţii pe la grupele de juniori, de la Corvinul Hunedoara, unde am început să joc fotbal. Las în spate o pagină importantă de istorie. Acum am întors pagina, încep să o scriu pe următoarea. Practic e o pagină albă pe care trebuie să o umplu [...]
", a spus Lobonţ în deschiderea discursului său care a ţinut 40 de minute, pe parcursul căruia a rememorat cele mai importante momente ale unei cariere impresionante.

Lobonţ şi-a încheiat discursul cu lacrimi în ochi:  "Emoţii, cu toţii avem emoţii. Cum le-am avut eu, le aveţi şi voi... Şi le trăim, să fim conştienţi, să trăim cu ele. Nu trebuie să le ascundem. (n.r. i se spune că are lacrimi în ochi). Nu, dar puţin împăienjeniţi sunt... De ce o să-mi fie cel mai dor, nu ştiu! Nu plec niciunde, fac ceea ce îmi place şi o fac cu pasiune!"

La final, Lobonţ a fost aplaudat de toţi cei prezenţi în sala de conferinţe şi a avut un ultim mesaj care a stârnit hohote de râs: "OK! Pisica, out! Acum trebuie să-mi găsiţi altă poreclă! Mister Pisica!" :)

VIDEO VEZI MAI JOS ÎNTREAGA CONFERINŢĂ DE PRESĂ A LUI BOGDAN LOBONŢ

Afla mai multe despre: lobontretragereconferinta 

viewscnt
Articole similare