Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă mulţumesc pentru tot! Rămân fanul vostru!" Dorit de Dinamo, Fabbrini a confirmat despărţirea de Botoşani. Unde va juca

"Vă mulţumesc pentru tot! Rămân fanul vostru!" Dorit de Dinamo, Fabbrini a confirmat despărţirea de Botoşani. Unde va jucagalerie foto

Superliga

Comentarii

Victoria cu Dinamo a reprezentat ultimul meci pe teren propriu jucat de FC Botoşani în acest sezon al Ligii 1 şi totodată ulima partidă jucată în faţa fanilor de italianul Diego Fabbrini.

Mijlocaşul de 28 de ani a fost dorit de Dinamo, însă în cele din urmă a ales să joace în Bulgaria, la ŢSKA Sofia, iar astăzi a confrimat plecarea de la Botoşani printr-o postare pe Instagram.

"Vă mulţumesc pentru tot! Rămân fanul vostru! Mult noroc!", a scris Fabbrini pe Instagram, alăturând mai multe imagini cu el în tricoul trupei moldave.



Ce declarase Fabbrini după Botoşani - Dinamo 1-0.

"Veţi afla săptămâna viitoare. Eu sunt doar un jucător. Trebuie să vorbiţi cu agentul. Nu cu mine. Eu trebuie să mă gândesc să fac tot ce pot mai bun pe teren. Restul lucrează pentru mine. Aşteptaţi o săptămână, zece zile, până se termină campionatul şi atunci vom lua decizia", a spus italianul, la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fabbrinibotosani 

viewscnt
Articole similare