Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va rămâne Andrei Ivan la Universitatea Craiova? ”Dacă pleacă, ar trebui să nu se mai întoarcă!” EXCLUSIV

Va rămâne Andrei Ivan la Universitatea Craiova? ”Dacă pleacă, ar trebui să nu se mai întoarcă!” EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Ivan este unul dintre cei mai în formă atacanţi ai momentului din Liga 1.

Fotbalistul Craiovei este al doilea cel mai bun marcator din Liga 1, cu 8 reuşite. Patru dintre goluri le-a marcat în etapa a 14-a din Liga 1, într-un Universitatea Craiova - CS Mioveni, scor 5-2. 

Secundul lui Laurenţiu Reghecampf, Basarab Panduru, a vorbit în exclusivitate pentru TelekomSport despre forma pe care a o traversează atacantul român. El susţine că dacă Ivan s-ar transfera în afară, nu ar mai trebui să se întoarcă în campionatul intern. 

”Dacă pleacă, ar trebui să nu se mai întoarcă!”

”A marcat multe goluri. Sunt multe în puţine etape. E un jucător în formă, a înţeles şi el că dacă trebuie să plece, trebuie să facă altceva afară. A fost în Rusia, la Rapid Viena. Acum, a treia oară, când te duci la o echipă, nu mai ai scuze. Ştii ce fotbal e, ce se cere acolo. Dacă pleacă, aşa ar trebui să fie, să nu se mai întoarcă. E tânăr, trebuie să fie serios, că asta e treaba la jucătorii tineri. Aici se face diferenţa. 

Jucători talentaţi am văzut toată viaţa, care n-au ajuns absolut nimic. Depinde de fiecare om. E foarte important. Acum ai 19 ani, acum ai 30 de ani la fotbal. Acum, ai oameni care-ţi spun ce trebuie să faci, îţi arată drumul corect, iar talent au jucătorii tineri. Cei din faţă au talent, Baiaram, Markovic, Vlădoiu, Cîmpanu. Sunt tineri, dar e important să le arăţi drumul corect şi să o ia pe drumul corect”, a spus Basarab Panduru, pentru Telekomsport. 

Afla mai multe despre: craiova-ivan-liga 1-basarb panduru 

viewscnt
Articole similare