Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va rămâne căpitanul Tănase la FCSB? ”Mai e timp până se închide perioada de transferuri”

Va rămâne căpitanul Tănase la FCSB? ”Mai e timp până se închide perioada de transferuri”

FCSB

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă susţinută miercuri, înaintea partidei cu Shakhter Karagandy, Dinu Todoran a vorbit despre viitorul căpitanului FCSB-ului, Florin Tănase.

FCSB primeşte vizita lui Shakhter Karagandy joi seara, în turul rundei secunde a calificărilor în Conference League. Deşi sezonul a început deja, iar formaţia finanţată de Gigi Becali ar dori să ştie pe ce jucători se poate baza, viitorul lui Florin Tănase este încă incert.

Golgheterul şi cel mai bun jucător al echipei în ultima stagiune, jucătorul format de Viitorul va rămâne cel mai probabil la Bucureşti, deşi Todoran aminteşte că perioada de mercato nu s-a închis încă. Gigi Becali anunţa şi el că Tănase va rămâne la club, însă o ofertă de nerefuzat l-ar putea clinti pe latifundiar.

Va rămâne căpitanul Tănase la FCSB?

"Tănase stă la noi deocamdată, mai e timp până se închide perioada de transferuri. Am un grup foarte unit şi valoros, care îşi doreşte să facă performanţă", a declarat Todoran miercuri, în cadrul conferinţei de presă.

În ultimele zile, Gigi Becali dezvăluia că are nevoie de Tănase la club, după ce anunţase că îl va lăsa să plece pentru cinci milioane de euro. Importanţa căpitanului pentru echipa sa este mai mult decât evidentă, astfel că finanţatorul FCSB-ului va încerca să ţină de el, măcar încă un sezon.

"Dacă pleacă Tănase, vom fi vai de capul nostru! El ţine toată echipa. Nu mai pleacă la ora asta, oricât de mult ar vrea cineva. Avem nevoie de un dirijor acolo, el ocupă această funcţie", a precizat Becali, în urmă cu câteva zile, la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tănaseplecare tănasetransfer tănasedinu todorangigi becali 

viewscnt
Articole similare