Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va regreta transferul la CFR Cluj? Cristi Bălgrădean, veste proastă primită de la Dan Petrescu. Ce a declarat antrenorul campioanei

Va regreta transferul la CFR Cluj? Cristi Bălgrădean, veste proastă primită de la Dan Petrescu. Ce a declarat antrenorul campioanei

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu este aproape de încă o mutare importantă pentru sezonul următor, după ce l-a transferat pe Cristi Bălgrădean. Antrenorul lui CFR Cluj nu exclude ca si Arlauskis să rămână în Gruia, caz în care s-ar lupta cu Bălgrădean pentru postul de titular.

CFR Cluj l-a transferat pe Cristi Bălgrădean de la FCSB pentru a se asigura că nu rămâne descoperită pe postul de portar. Arlauskis a intrat în ultimele şase luni de contract şi n-a fost de acord să-şi prelungească înţelegerea, pe motiv că îşi caută în vară un angajament mai bun.

Dan Petrescu susţine că a avut o discuţie cu portarul în vârstă de 32 de ani, care i-a transmis că va semna un nou contract cu CFR Cluj dacă nu va reuşi să se transfere în străinătate.

”Arlauskis, cred eu că, dacă nu va găsi ceva mai bun pentru el, îşi va dori să continue. Pentru că ar fi păcat pentru el să plece în altă parte unde nu e apreciat şi unde nu e cunoscut. Noi ne bazăm pe el până la finalul contractului, după aia el va decide dacă vrea să continue aici şi eu sper ca el să continue aici. A zis că aşteaptă să termine campionatul, speră să plece cu capul sus dacă pleacă, dacă nu, va semna din nou un contract. Nu a anunţat că pleacă sau nu pleacă. Contractul lui expiră, nici noi nu-l stresăm şi nu-l forţăm”, a declarat Dan Petrescu.

Situaţia lui Bălgrădean se complică dacă Arlauskis nu se transferă

Vestea că Arlauskis este dispus să revină la CFR Cluj dacă nu-şi va găsi un contract mai bun îl pune pe Cristi Bălgrădean într-o situaţie dificilă la CFR Cluj. Portarul în vârstă de 31 de ani s-a transferat de la FCSB, unde era titular, cu gândul că va fi numărul 1 în poarta CFR-ului. Însă, dacă Arlauskis va rămâne, concurenţa pentru postul de titular va fi uriaşă, mai ales că lituanianul este într-o formă senzaţională.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare