Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă spun un secret!" Joaquin Caparros, dezvăluire senzaţională în presa din Spania. Armenii ascultă în vestiar imnul unei echipe de club: "Dau cu pumnii în masă. E curios"

"Vă spun un secret!" Joaquin Caparros, dezvăluire senzaţională în presa din Spania. Armenii ascultă în vestiar imnul unei echipe de club: "Dau cu pumnii în masă. E curios"
Comentarii

Joaquin Caparros (65 de ani), selecţionerul Armeniei, care a câştigat în premieră contra României, miercuri, scor 3-2 la Erevan, a vorbit cu presa din Spania după succesele de care a avut parte în prima parte a campaniei de calificare la Mondialul din 2022. Caparros a dezvăluit că jucătorii săi îi cer să pună imnul unei echipe de club înainte de meciuri, în vestiar.

Armenia a câştigat trei meciuri din trei în startul campaniei de calificare la Mondialul din Qatar, din 2022, şi e lider în grupa J a preliminariilor, cu nouă puncte. Spaniolii de la El Larguero l-au luat la întrebări pe Caparros după ce acesta a schimbat jocul armenilor şi i-a dus spre prima victorie din istorie cu România.

Caparros a dezvăluit că jucătorii lui îi cer să pună imnul Sevillei în vestiar înainte de meciuri şi că aceştia "dau cu pumnii masă când îl ascultă". Joaquin Caparros a fost antrenor la FC Sevilla între 2000 şi 2005, apoi a mai antrenat o dată gruparea andaluză între 2018 şi 2019. "Luăm fiecare meci în parte, pas cu pas, să vedem ce se întâmplă. Vă spun un secret, jucătorii îmi cer să le pun imnul Sevillei şi noi îl punem. De cunoscut, nu îl ucnosc... Însă lovesc cu pumnii în masă când îl asculta. E ceva curios", a spus selecţionerul Armeniei pentru sursă citată.

Armenia, victorie istorică împotriva României la Erevan!

România a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-0), de echipa Armeniei, în etapa a III-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, au condus cu 2-1 şi jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Puşcaş, din minutul 77, primind două goluri.

Au marcat: Sperţian '56, Haroian '86, Barseghian '89 (p) / Cicâldău '62, '72.



1-0, min. 56: Sperţian a marcat pe contraatac, cu un şut de la 20 de metri, balonul fiind deviat de Toşca şi lovind bara, înainte de a intra în plasă

1-1, min. 62: Bancu a trimis un balon în marginea careului de şase metri, de unde Cicâldău l-a deviat în poartă;

1-2, min. 72: Bancu a centrat de pe stânga, Cicâldău a trimis cu capul spre poartă, iar Hovhannisian a deviat-o în plasă;

2-2, min. 86: Haroian a deviat în poartă un şut-centrare al lui Barseghian.

3-2, min. 89: Creţu l-a faultat în careu pe Sperţian şi arbitrul a dictat penalti, transformat de Barseghian.

Puşcaş a fost eliminat, cu cartonaş roşu direct, în minutul 77, pentru că a lovit un adversar cu piciorul ridicat.

Meciul a avut loc la Erevan, cu peste 4.500 de spectatori în tribune. România pierde pentru prima dată în faţa Armeniei.

Au evoluat următoarele echipe:

Armenia: Iurcenko - Hambarţumian, Calisir, Haroian, Hovhannisian - Barseghian (Udo '90+2), Grigorian, Muradian (Sperţian '46), Bairamian - Karapetian (Şagoian '46), Briasco (Adamian '46). Selecţioner Joaquin Caparros;

România: Niţă - Mogoş, Toşca, Chiricheş, Bancu - Cicâldău (Creţu '81), R. Marin - Man (Mihăilă '81), Stanciu (Fl. Tănase '73), Maxim (Keşeru '73) - Puşcaş. Selecţioner Mirel Rădoi.

Cartonaşe galbene: Barseghian '22, Bairamian '28, Haroian '40 / Mogoş '24 Puşcaş '40, Maxim '59, Bancu '66.

Arbitri: Andris Treimanis - Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs - Vitalikj Spasjonnikovs.

Clasamentul grupei este următorul: 1. Armenia - 9 puncte, 2. Germania - 6 puncte, 3. Macedonia de Nord - 3 puncte, 4. România - 3 puncte, 5. Islanda - niciun punct, 6. Liechtenstein - niciun punct.

Afla mai multe despre: joaquin caparrosarmeniaimnfc sevilla 

viewscnt
Articole similare