Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va susţine Gică Hagi proiectul Steaua? Ce spune Marius Lăcătuş despre o colaborare cu Viitorul

Va susţine Gică Hagi proiectul Steaua? Ce spune Marius Lăcătuş despre o colaborare cu Viitorul

Fotbal intern

Comentarii

Marius Lăcătuş a fost întrebat dacă există discuţii despre o colaborare între Steaua şi Academia Gheorghe Hagi, mai ales că are o relaţie foarte apropiată cu antrenorul şi patronul Viitorului.

În paralel cu activitatea de la echipa de seniori, Marius Lăcătuş a încercat să pună pe picioare la Steaua şi un puternic centru de juniori. Şi-a luat notiţe inclusiv de la Gică Hagi, după o vizită făcută la academia acestuia.

În tot acest context, Marius Lăcătuş a fost întrebat dacă există discuţii despre o colaborare între Steaua şi Academia Hagi, inclusiv pentru echipa de seniori, unde ”Regele” ar fi putut să împrumute mai mulţi jucători. Lăcătuş spune că l-ar încânta o astfel de colaborare, dar, deocamdată, există o mare diferenţă de nivel între Steaua şi Viitorul.

”(n.r. Despre o colaborare cu Academia Hagi) Ce bine ar fi! Dar e prea mare Gică pentru noi, el este la un alt nivel. Încercăm şi noi să ne organizăm la nivelul centrului de copii şi juniori, să ne organizăm cât mai bineşi, poate, cine ştie, într-o zi să ajungem şi noi în situaţia să avem o academie de fotbal şi să profităm de pe urma acestei academii”, a declarat Marius Lăcătuş pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius lacatusviitorulacademia gica hagisteaua 

viewscnt
Articole similare