Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va tăia Armata din bugetul Stelei? ”Eu am auzit că se închide robinetul”

Va tăia Armata din bugetul Stelei? ”Eu am auzit că se închide robinetul”

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir susţine că bugetul Stelei ar putea fi redus considerabil şi că echipa ar putea fi nevoită să-i închirieze stadionul FCSB-ului, pentru a putea susţine cheltuielile cu întreţinerea lui.

În tentativa de a reveni în Liga 1, Steaua a beneficiat de o susţinere financiară importantă din partea MApN. Însă Dumitru Dragomir spune că a auzit că MApN nu va mai fi la fel de generos cu bugetul clubului. Fostul preşedinte LPF susţine că ar fi un adevărat dezastru pentru Steaua dacă nu va promova în Liga 2.

Reduce MApN bugetul Stelei? ”Eu am auzit că Armata va închide robinetul”

În anul fiscal 2020, Steaua a avut un buget impresionant pentru nivelul în care se află. Deşi echipa era atunci în Liga 4, ”militarii” au avut la dispoziţie aproape un milion de euro. Suma a ajutat-o însă pe Steaua să se pregătească pentru Liga 3, unde acum domină seria şi este favorită la promovarea în Liga 2.

Însă lucrurile s-ar putea schimba, spune Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte LPF susţine că la el au ajuns mai multe zvonuri potrivit cărora MApN nu va mai fi la fel de generos cu echipa de fotbal:

”Vor veni vremuri grele în România şi nu o să mai găsiţi nebuni ca Gigi Becali să bage bani în fotbal. Am auzit sigur că Armata va închide robinetul, iar cu întreţinerea noului stadion o să fie jale. Nimeni nu va da din bugetul Statului un milion de euro pentru întreţinerea acestui stadion”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Fostul preşedinte al LPF susţine că cei de la CSA Steaua ar vrea să-i transmită lui Gigi Becali că FCSB poate evolua pe noul stadion, deoarece este nevoie de bani pentru întreţinerea arenei:

”Am auzit ca vor să îi transmită semnale lui Gigi să vină să joace în Ghencea, iar Gigi ştie şi el asta. Stadionul ăla trebuie înteţinut după ce o să fie preluat de la CNI, iar CSA Steaua nu are banii ăştia, un milion de euro pe an. De unde să îi aibă?”, a mai spus Dragomir.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare