Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va vinde multe bilete”. Jucătorul pe care Daniel Pancu abia aşteaptă să-l folosească: ”E spectaculos, am fost şi colegi”

”Va vinde multe bilete”. Jucătorul pe care Daniel Pancu abia aşteaptă să-l folosească: ”E spectaculos, am fost şi colegi”

Liga 2

Comentarii

Daniel Pancu îl va avea la dispoziţie pentru meciul cu Ripensia pe Saifeddine Alami, un jucător despre care spune că va vinde multe bilete. Rapid - Ripensia va fi live pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro, sâmbătă, de la 12:00.

Saifeddine Alami a fost transferat de Rapid pe 30 august, dar încă nu a apucat să debuteze. Mijlocaşul marocan a avut în primă fază probleme cu cartea verde, apoi a fost nevoit să se pună la punct cu pregătirea fizică. Alami este acum apt şi Daniel Pancu l-ar putea folosi cu Ripensia. Antrenorul Rapidului spune că este genul de jucător spectaculos şi abia aşteaptă să-l poată folosi:

”Sunt convins că e un jucător care va prinde mult la public, pentru că el şi-a dorit foarte mult să joace la Rapid, eu l-am avut coleg într-o perioadă, se antrena cu noi, mi-a plăcut foarte mult şi îmi doream să joc alături de fotbalişti de genul lui Alami. E un jucător pe stilul Giuleştiului, Giuleştiului spectaculos, dar pe mine mă interesează să fie eficient şi sănătos. Restul, publicul, sunt convins că se vor vinde mai multe bilete”, a declarat Daniel Pancu.



Înainte de a semnat în această vară, Saifeddine Alami a mai fost aproape de Rapid în două rânduri, dar transferul nu s-a mai realizat. Mai întâi, în 2015, s-a antrenat cu Rapid şi a fost aproape să semneze, dar până la urmă s-a transferat la Dunărea Călăraşi. În 2016, mijlocaşul de 26 de ani s-a despărţit de Călăraşi şi a negociat din nou cu giuleştenii, însă Rapid a intrat atunci în faliment. Alami a jucat ultima oară pentru Raja Casablanca, de care s-a despărţi în vara care a trecut.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare