Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vacanţă cu Pogba. Ce l-a sfătuit starul francez pe unul dintre cei mai importanţi jucători doriţi de FCSB

Vacanţă cu Pogba. Ce l-a sfătuit starul francez pe unul dintre cei mai importanţi jucători doriţi de FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Ibrahima Tandia se ştie bine cu Paul Pogba de la naţionalele de juniori ale Franţei. Cei doi s-au întâlnit în Franţa în vacanţa de iarnă.

Ibrahima Tandia e unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali a anunţat că îi vrea la FCSB. Jucătorul a anunţat la plecarea cu Sepsi în cantonament, în Antalya, că dorinţa lui e să continue sub comanda lui Neagoe. De altfel, finanaţatorul lui Sepsi a anunţat în exclusivitate pentru Telekom Sport, că i-a mărit contractul cu jucătorului, care a semnat şi prelungirea angajamentului. 

"FCSB e echipă bună. Are mulţi jucători buni. În ceea ce mă priveşte, prefer să rămân la Sepsi să arăt că sunt un jucător bun şi să reuşesc un rezultat bun în campionat cu Sepsi", a declarat Tandia. 

Tandia are prienteni celebri. Pe Pogba îl ştie de la naţionalele de juniori sub 16 şi sub 17 ani ale Franţei, iar visul său e să joace alături de startul lui Manchester United. În vacanţa de iarnă cei doi s-au reîntâlnit în Franţa. Au depănat amintiri, iar Pogba i-a dat şi sfaturi lui Tandia.

Î: Ai vorbit cu colegul Paul Pogba?

R: Da, am vorbit în vacanţa. Mi-a dat câteva sfaturi. 

Î:Ce ţi-a spus?

R: Mi-a spus să mă antrenez, să arăt de ce sunt capabil. 

Afla mai multe despre: tandiapogbasepsi 

viewscnt
Articole similare