Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Văd viitorul cu ei alături”. Burcă a confirmat că Dinamo doreşte fuziunea cu ”clubul mamă”! Ce trebuie să se întâmple pentru ca planul să fie dus la capăt

”Văd viitorul cu ei alături”. Burcă a confirmat că Dinamo doreşte fuziunea cu ”clubul mamă”! Ce trebuie să se întâmple pentru ca planul să fie dus la capăt

Dinamo București

Comentarii

După dezvăluirile făcute de preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Popa, la Orange Sport, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (44 de ani) a confirmat că şi clubul din Liga 2 este interesat de fuziune şi a dezvăluit ce trebuie să se întâmple pentru ca planul să fie dus la capăt.

După retrogradarea din primul eşalon la finalul sezonului trecut, o premieră negativă în istoria clubului, Dinamo s-a trezit nevoită să o ia de la capăt în Liga 2, fără un staff tehnic sau un lot complet.

Vlad Iacob a sosit ca administrator special, în locul lui Iuliu Mureşan, în timp ce Ovidiu Burcă a fost adus pe banca tehnică, iar tot felul de noi jucători au fost aduşi de acesta la club.

”Văd viitorul alături de clubul mamă”

Chiar dacă doreşte să revină cât mai repede în Superligă, viiitorul lui Dinamo depinde nu doar de promovarea, ci şi de rezolvarea gravelor probleme financiare care afectează clubul de ani buni.

Aşadar, obiectivul final al ”câinilor”, a deazvăluit Ovidiu Burcă, este să fuzioneze cu CS Dinamo şi să redevină parte din ”clubul mamă”, unde a început aventura fotbalistică a echipei.

Însă, pentru a putea fuziona, Dinamo trebuie să fie mai întâi preluată de un investitor, care să scape clubul din datorii şi să îl scoată din insolvenţă, ca apoi să poată, legal, să ducă planul la capăt.

Ionuţ Popa, preşedinte al CS Dinamo, dezvăluise deja discuţiile la Orange Sport, confirmând că ambele părţi şi-ar dori ca fuziunea să fie posibilă.

Ovidiu Burcă a confirmat că se doreşte fuziunea cu CS Dinamo

Ar fi un lucru extraordinar să fie şi CS (n.r. CS Dinamo) implicat! Trebuie aprobat planul de reorganizare, cineva să fie dornic să investească, dar viitorul îl văd cu CS alături de noi, alături de clubul mamă.

Ne pot ajuta cu infrastructură, copii şi juniori. Este cel mai important club pe care îl are România, cu idei clare în zona de baschet, handbal… ar fi frumos să fim cu toţii sub aceeaşi pălărie.

Ştiu că au fost aceste discuţii, dar nu pot avea loc înainte de preluarea clubului, să sprijine financiar clubul. CS şi-a arătat disponibilitatea să fie alături de noi”, a declarat Ovidiu Burcă.

Cu trei etape rămase din sezonul regular al Ligii 2, Dinamo are şanse de a prinde play-off-ul, aflându-se pe locul al optulea, la doar trei, respectiv două puncte de locurile cinci şi şase.

Într-un interviu-eventiment cu Orange Sport, care poate fi vizionat integral AICI, Ionuţ Negoiţă a discutat despre problemele de la Dinamo.

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare